DIZAJN I ARHITEKTURA

Kad se spoje minimalistički stil i umjetnost: Zavirite u novi prostor u centru Zagreba

Rezultat bi vas mogao iznenaditi

Estetske i stomatološke poliklinike već neko vrijeme postaju prave male wellbeing oaze koje svojim posjetiteljima pružaju vrhunsko iskustvo i doživljaj. Jedna takva otvorena je nedavno u modernom prostoru Kvaternik plaze, a njezino uređenje i koncept iznenadit će i najzahtjevnije korisnike. Imperativ u dizajnu interijera je da se prostor maksimalno prilagodi potrebama pacijenata kako bi korisničko iskustvo bilo što ugodnije. A kada se modernost spoji s tradicijom, rezultat je nova vrhunska poliklinika u kojoj će svaki pacijent osjetiti atmosferu dobrodošlice, visoke stručnosti i sigurnosti.

Tako je u petak Futura Dent Estetica svečano otvorila vrata nove poliklinike u Kvaternik plazi. Dugogodišnja tradicija započela je 1998. godine kada je nekoliko vrhunskih stručnjaka na području dentalne medicine osnovalo prvu stomatološku ordinaciju.Jedinstvene umjetnine s daškom minimalizma

Novi prostor poliklinike odiše minimalističkim dizajnom koji spaja moderne elemente i pomno odabran namještaj kako bi se pacijent osjećao dobrodošlo onog trenutka kada uđe u čekaonicu. Posebnost novog prostora ogleda se i u prisustvu iznimnih umjetničkih djela jednog od najistaknutijih hrvatskih slikara i grafičkih dizajnera, Borisa Bućana.

Bućan je bio ključna figura generacije "nove umjetničke prakse" na hrvatskoj umjetničkoj sceni, a njegov grafički dizajn usko je bio povezan s pop izričajem i konceptualnom umjetničkom scenom. Kombinacija umjetničkih radova iz različitih privatnih kolekcija (unutar projekta Futura Art u suradnji sa zagrebačkom galerijom Barijera) te minimalističkog pristupa, pruža prostoru dozu originalnosti, vrhunskog dizajna i ekskluzivnosti.


Revolucionari u dentalnoj medicini

Svojim radom, stručnjaci unutar Futura Dent Estetica ordinacije postali su revolucionari u uvođenju i korištenju digitalne tehnologije u dentalnoj medicini u Hrvatskoj. Obiteljski biznis dentalnim tehničarima i doktorima dentalne medicine nudi proizvode koje im olakšavaju rad, omogućuju sigurnost i vrhunsku preciznost kao i kvalitetu. Prvi su u upotrebu u stomatološkoj protetici uveli CNC uređaj još daleke 2006. godine, od 1999. koriste bezmetalnu keramiku, a od 2004. počeli su raditi s cirkonom. Od 2015. godine tim se počinje baviti i prodajom stomatološke opreme.Ono što ističe rad ordinacije je i prezentacija idejnog projekta "mock up-a" tijekom planiranja protetskog rada svakom pacijentu, a prilikom čega pacijent izravno u svojim ustima može vidjeti svoj budući osmijeh pa na osnovu toga donijeti odluku. „Izvrsnost i vrhunska kvaliteta naša je nit vodilja u radu s klijentima i pacijentima. Sa svakom inovacijom koju smo usvojili i integrirali u naše poslovanje, trudili smo se povećati nivo zdravstvene, kao i estetske usluge našim pacijentima. Tako je i otvorenje ove nove ordinacije još jedna stepenica u podizanju standarda usluge koju pružamo. Želja nam je da se naši djelatnici kao i naši pacijenti osjećaju ugodno i da ih od ulaska u našu kliniku dočeka izvrsnost, u ovom slučaju i potpuno neočekivani umjetnički moment na našim zidovima. Zašto ne biste uživali u vrhunskoj umjetnosti jer to je ono što mi želimo i možemo pružiti našim korisnicima“, izjavio je prilikom otvorenja voditelj poliklinike dr. Mato Paljetak.

Futura Dent Estetica svojim pacijentima u novoj poliklinici nudi brojne usluge, a primarni fokus su estetska stomatologija, navođena implantologija, stomatološka protetika, dječja stomatologija, izbjeljivanje i poliranje zubi, korektivni zahvati na zubnom mesu, oralna kirurgija, parodontologija i dr. Osim toga, svojim pacijentima pružaju i usluge estetike lica – hijaluronski fileri i pomlađivanje lica botoksom posljednjih godina postali su zlatni standard kada je u pitanju estetska medicina.

Ugodna atmosfera i osjećaj dobrodošlice prostora igraju ključnu ulogu u oblikovanju osjećaja korisnika. Osim estetskog doživljaja, posebnu pažnju pridaju najmodernijoj opremi i aparatima koji garantiraju najbolji mogući rezultat i zadovoljstvo pacijenata.


Foto: PR
Objavljeno: 28.11.2023. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p