DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako kreirati funkcionalni i atraktivni radni kutak u domu?

Jednostavni trikovi za što ugodniji rad od kuće!

Možemo se složiti kako se nalazimo u vremenu kada rad od kuće nije nikakva nepoznanica već naprotiv, slučaj koji je sasvim uobičajen i uvelike prisutan. Neki od čimbenika koji rad od kuće čini odličnom opcijom definitivno je fleksibilnost, opuštenost, ali i šarmantno uređen prostor koji je kao takav neizmjerno inspirativan i ugodan. Čak i ako se ne nalazite u poslovnom odnosu koji od vas iziskuje kućni rad, nerijetko se dogodi da svi u vlastiti dom donosimo poslovne zadatke koje je neupitno lakše i draže rješavati u prostoru lijepo uređenom prostoru.

Jedna od najljepših situacija s kojom se svi oni kojima je vlastiti dom radni prostor mogu složiti je ispijanje jutarnje kave, uživanje u omiljenoj glazbi te polagano pripremanje za dnevne radne obaveze. Bez obzira na to što radite, rad od kuće velika je privilegija, a kako bi sve proteklo u najboljem redu, prostor koji koristite za radne obaveze valja urediti na način koji će biti funkcionalan, praktičan, koristan, ali i vizualno atraktivan te naravno, opremljen odličnim prijenosnim računalom. Naime, generalna neugodna nuspojava koja se javlja prilikom uređenja interijera leži u problemu disfunkcionalnosti, odnosno uređenja kao iz časopisa, a sigurni smo kako vam je jasno da si tako nešto prilikom uređenja kućnog poslovnog prostora ne možete priuštiti.

@roomor_

@agi_at_59

@hp

@soozidanson

Jedna od glavnih stavki na koju morate obratiti pažnju je nabava pravog radnog stola koji će sadržavati sve potrebno. Tu svakako pripadaju ladice koje će poslužiti za pohranu papira, ali i sitnica koje vam mogu zatrebati prilikom rada. Nadalje, osim samih ladica, vrlo je važno da je stol prostran, tj.da sadrži dovoljno radne površine kako se ne bi stvorio dojam zagušenosti i prenapučenosti prostora. Jednom kada ste riješili pitanje stola, vrijeme je za dekoracije koje imaju i funkcionalnu stranu, jer upravo u tom spoju dekora i funkcionalnosti krije se sva draž uređenja radnog kutka.

@love_scandi

@love_scandi

@hp

@love_scandi

Ono što je unazad nekoliko sezona prevagnulo kada govorimo o uređenju je spoj skandinavskog i cosy uređenja, a navedena dva stila kao finalni produkt daju šarmantno mjesto koje odiše toplinom i kreativnošću. Ipak, ako više volite klasiku i odani ste minimalizmu, ono s čime baš nikada ne možete pogriješiti su jednostavne i čiste linije koje neupitno karakteriziraju urednost i pedantnost, kako u uređenju, tako i u radu. Ostatak dekoracija; biljke, posteri, motivacijski natpisi… u potpunosti su na vama za odabrati, a ono što nam se posebno sviđa je to što prilikom uređenja radnog kutka izražavamo i vlastitu osobnostl, što je jednom kada je sve gotovo, kao što smo prethodno spomenuli, savršena motivacija za radosno ustajanje i kretanje s izvršavanjem obaveza.

Budući da danas većina poslova vezana uz računalo, a to se posebice odnosi na poslove koji se obavljaju iz udobnosti vlastitog doma, izbor prijenosnog računala iznimno je važan korak kako bi se poslovne obaveze obavljale ležerno i bez neugodnih situacija. 

Prijenosno računalo koje na prvi pogled osvaja svojim elegantnim i jednostavnim dizajnom, krije i impresivne performanse koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije, a riječ je o prijenosnom računalu HP Spectre x360. Ovo prijenosno računalo dolazi s Intel® Core™ i5 8265U procesorom i Windows 10 Home 64 operacijskim sustavom, a njegovo korištenje je do maksimuma pojednostavljeno i prilagođeno svim korisnicima koji žele prijenosno računalo koje ih baš nikada neće iznevjeriti. Naravno, HP Spectre x360 dolazi u nekoliko varijanti i jačina, stoga možete odabrati onaj model koji će se najbolje uklopiti i zadovoljiti vaše pioslovne potrebe, a činjenica kako se radi o jednom od najprodavanijih HP prijenosnih računala, dodatno nas potiče na njegovu kupnju.

@hp

@hp

@hp

Objavljeno: 22.08.2019. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p