DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako maksimalno iskoristiti i dekorirati malene prostorije?

Savjeti i trikovi omiljenog brenda koji će vam itekako dobro doći!
Uređenje i dekoracija malenih prostorija katkada se čini kao nemoguća zagonetka; Iako želite da u vašu dnevnu sobu ili pak ured stane što je više moguće stvari, ne želite da vaša soba izgleda skučeno i kaotično već da djeluje moderno, funkcionalno i ono najbitnije - ispunjeno osobnošću i atmosferom koju sami želite prenijeti u vaše prostorije. 

A kako biste maksimalno iskoristili potencijal vašeg doma, poznati brend H&M Home u svojoj najnovijoj kolekciji donosi pregršt savjeta i artikala koji su kao stvoreni za funkcionalno uređenje doma, a uz koje ćete uspješno dekorirati i najmanje prostorije. Bilo da se radi o uređenju studio apartmana ili pak sami birate živjeti minimalistički život, H&M Home dokazuje da ne morate žrtvovati estetiku i stil kako biste to i postigli. Uz genijalne komade namještaja kao što su bočni stolići, funkcionalne kutije za pohranu i stolovi sklopivog dizajna, najnovija H&M Home kolekcija krije pregršt artikala za svaku prostoriju u kući!


 
A osim funkcionalnih komada koji su apsolutna nužda u dekoriranju malenih prostorija, tu su i prekrasni komadi posteljine, ukrasnih jastuka, mirisnih svijeća, posuda za biljke i elegantnih staklenih posuda koje će savršeno podignuti sam prostor, ali i unijeti dozu osobne estetike koju želite naglasiti u svom životnom prostoru. U svakom slučaju, bilo da preferirate minimalistički ili odvažan stil, u novom asortimanu za uređenje doma pronaći ćete nešto za svačiji ukus! U nastavku članka izdvojili smo neke od našig favorita, a cjelokupnu kolekciju potražite ovdje
 

Sklopive police (350 kn)

 Stolac (350 kn)

 Stalak za cipele (500 kn)

 Organizator (180 kn)

 Ukras (250 kn)

 Nadglavlje kreveta (1500 kn)

 Organizator (180 kn)

 Vješalica (40 kn)

 Vaza (400 kn)

 Bočni ormarić (800 kn)

 Ukrasni jastuk (100 kn)

 Vješalica (130 kn)

Objavljeno: 23.08.2022. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p