DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako ove godine dekorirati uskrsna jaja? Imamo nekoliko sjajnih ideja koje će vas sigurno inspirirati!

Za najljepšu dekoraciju uskršnjih jaja koju vrlo lako možete napraviti sami
Polako odbrojavamo dane do najšarenijeg proljetnog blagdana - Uskrsa! Riječ je o blagdanu koji je poznat po veselim kućnim dekoracijama, ukusnim zalogajima i dragocjenim obiteljskim druženjima. Ono što još obilježava Uskrs su neizostavni jestivi ornamenti bez kojih ne možemo zamisliti blagdane - uskršnja jaja!

Sigurni smo da je većina vas naviknula na tradicionalno obojena jaja iz djetinjstva, prilikom kojih do izražaja dolaze vještine ''umakanja'' i savršenog lijepljenja kupovnih naljepnica. No, što kažete na to da ova sezona bude nešto drugačija, da pokaže vaše umjetničke sposobnosti i kreativnost te napravite neočekivano ukrašena uskršnja jaja zahvaljujući kojima će svaki blagdanski stol biti drugačiji i poseban?

Moderne ideje koje volimo vidjeti na blagdanskom stolu

Iako nemamo ništa protiv tradicije, neke nove ideje kao što su zlatni detalji, živo cvijeće ili pak preslatki aranžman s minimalnim ukrasima koji je apsolutni hit ovosezonskih uskrsnih dekoracija definitivno postižu onaj wow efekt. Svakako imajte na umu kako i ove godine vrijedi dobro, staro pravilo ''manje je više'', barem kada govorimo o ovosezonskim trendovima u svijetu dekoracija, a posebno dobrodošle su i različite prirodne tkanine s kojima se možete poigrati na razne načine prilikom izrade uskršnjih jaja.

Iako na prvu ove ideje djeluju izazovno i komplicirano, činjenica jest da vam za kreiranje ukrasa koje smo izdvojili u nastavku članka ne treba gotovo ništa, osim tradicionalnih pribora za bojenje jaja koji izazivaju nostalgiju, kao i malo volje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.03.2023. u 13:59
Tagovi: dekor, Uskrs

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p