DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako praktično organizirati policu sa začinima kao s 'Pinteresta'?

Pružite svojoj polici jedno novo, Instagramično ruho!

Da detalji definitivno čine veliku razliku u prostoru ne trebamo previše naglašavati. Upravo zato je potrebno baš svakom kutku pružiti dovoljno pozornosti kako bi cijela priča u prostoru bila zaokružena i kompletna, a ništa drugačije nije niti kada pričamo o često dekorativno zanemarenom prostoru - kuhinji.

Kod uređenja kuhinje važno nam je da svaka stvar u njoj bude funkcionalna i iskorištena na najbolji mogući način, pa je tako vrlo važna i dobra organizacija svih onih sitnica koje na dnevnoj bazi koristimo. U tu skupinu spadaju i začini bez kojih ne možemo zamisliti kuhanje, a da bi uživanje u njima bilo veće, nije naodmet kreirati zaseban kutak koji će biti posvećen samo dodacima za jelo. Unazad nekoliko sezona veliki su hit ujednačene teglice za pohranu raznih začina, a koje osim što nam olakšavaju kuhanje jer znamo gdje se koji začin točno nalazi, istovremeno pružaju poseban, retro šarm baš svakoj kuhinji. Također, ovakve police vrlo su popularne na Instagramu i Pinterestu jer su izrazito fotogenične, a njihova izrada vrlo je jednostavna.

Nekoliko sjajnih inspiracija pronašli smo na omiljenom blogu Makoland, koji je prepoznat kao sjajna riznica raznih ideja kada je uređivanje prostora u pitanju, kao i DIY projekti. Za izradu police sa začinima potrebno vam je nekoliko staklenki po izboru, kućni pisač, printable etikete i samoljepljiva folija za print. Nakon što natpise za teglice isprintate, pustite ih da se malo ohlade, a potom ih zalijepite na prikladnu staklenku. Detaljnije korake možete pročitati na blogu Makoland, ali i pronaći printable DIY etikete te odabrati one koje se najbolje uklapaju u stil vašeg doma!

DIY CALLIGRAPHY ETIKETE ZA KUHINJSKE TEGLICE

FREE PRINTABLE ETIKETE ZA ORGANIZACIJU SMOČNICE

DIY TEGLICE I ETIKETE ZA ZAČINE

Foto: Instagram, Makoland
Objavljeno: 09.06.2021. u 13:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p