DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako urediti cosy spavaću sobu iz snova?

Jedan od omiljenih dijelova svakog doma!

Uređenje doma svakako je jedna od onih slatkih briga koja nikad ne prestaje. Naime, kada mislite da ste završili s uređenjem, uvijek se pojavi neka nova ideja ili sitnica koja potiče na promjene, ali moramo priznati da u tome nema baš ništa loše jer dom je neiscrpni izvor inspiracije te mjesto koje maksimalno volimo prilagoditi sebi!

Uz dnevni boravak i kuhinju, prostor kojem prilikom uređenja interijera volimo pokloniti najveću pažnju definitivno je spavaća soba. Riječ je o kutku koji mora biti ugodan, smirujuć i relaksirajuć, ali i funkcionalan. Upravo zato interesantni su klasičniji zatvoreni ormari u koje možete pospremiti veliku količinu stvari te ujedno i sjajan odabir želite li se povesti minimalističkim uređenjem. Ipak, nisu isključene niti estetične otvorene police koje prostoru podaruju dinamiku i unose dašak eklektičnosti. Što se tiče boja, predlažemo da birate neutralne ili pastelne nijanse jer su one najpogodnije za spavaću sobu, a potom s ključnim detaljima unesete vibrantni kolorit, odnosno naglasite svoj stil i ukus.

Mi obožavamo drvene detalje koji spavaćoj sobi daju rustikalni dojam, ali i neizmjerno topao ugođaj koji je kao stvoren za večernje uživanje uz najdražu knjigu ili dobar film. Također, nemojte zabraviti niti na efektne lampe, mirisne svijeće, postere ili vaze s cvijećem koje će dizajn vaše spavaće sobe zaokružiti na pravi način. Kao što smo spomenuli, budući da novih ideja nikad dosta, u nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih spavaćih soba za koje smo sigurni da će vas inspirirati i potaknuti da već danas krenete u sitne preinake i svoju sobu učiniti čarobnim opuštajućim mjestom!

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.11.2020. u 10:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p