DIZAJN I ARHITEKTURA

Kreativna uskrsna dekoracija koja je apsolutni hit na Instagramu

Začinite blagdane dekoracijom koju mogu napraviti i najveći amateri!

Činjenica jest da naše raspoloženje nerijetko ovisi i o interijeru koji nas okružuje, pa se tako za svaki blagdan trudimo pokazati svoju kreativnu stranu te detaljima doprinijeti samom prostoru. Uskrs spada u onu kategoriju blagdana gdje si zaista možemo dati oduška, pa i pretrpati blagdanski stol dekoracijama jer je zapravo i poanta slaviti bogatstvo života, a ako vam nedostaje inspiracije, u nastavku smo izdvojili zanimljivu dekoraciju koju mogu napraviti i najveći amateri!

Kada govorimo o uskrsnim dekoracijama, glavni motivi svakako su zečići, jaja, proljetni vjenčići i cvijeće, no unazad nekoliko godina, granice kreativnosti uvelike su pomaknute, pa se tako ovim klasičnim dekoracijama, nerijetko pridružuju i pravi Instagram hitovi, a kojima je zaista teško odoljeti. Upravo jedan takav stvorio je pravi hype na ovoj društvenoj mreži, a iza njega stoji domaća kreativka Valentina Šestan. Osim što njezin Instagram profil upada u oko zbog svoje prekrasne estetike, također je prava inspiracija za uređenje vlastitog doma, ali i bogata riznica raznih DIY projekata. Jedan od projekata koji je izazvao pravo oduševljenje su i ukrasna gipsana jaja koja će sjajno poslužiti kao blagdanska dekoracija.

Veliko, napuklo jaje podsjeća na stvarnu ljusku, pa vrlo lako može poslužiti kao zamjena za klasičnu vazu ili postolje za mirisne svijeće. Za ova gipsana jaja potrebna su vam samo tri sastojka: balon, gips i voda, a cijeli postupak izrade smo izdvojili u nastavku! Definitivno je riječ o jednostavnom i elegantnom rješenju koje će sigurno pružiti ono nešto baš svakom prostoru!

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.04.2021. u 10:54
Tagovi: Uskrs

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p