DIZAJN I ARHITEKTURA

Kreativne bojanke koje će oduševiti one najmlađe!

Bojanke koje možete nabaviti samo s jednim klikom!

Ako želite svojoj djeci pokloniti nešto originalno, kreativno, nešto što će potaknuti njihovu maštu, pravo je vrijeme da otkrijete bojanku domaćeg branda Mala igra nastalu u suradnji s ilustratoricom Donatom Krznarić. Neodoljive lutkice, lavovi i zečevi, koji u heklanoj verziji dolaze kao igračke koje će obilježiti djetinjstvo vaših mališana a mogu nositi i njihovo ime, sada su u vidu bojanke dostupni putem pametnih telefona, tableta ili laptopa. Dok ste na odmoru tijekom ljetnih praznika čak i ako vam dućani nisu blizu, ove bojanke možete dobiti u svoj inbox u samo par klikova na društvenim mrežama i vaši klinci se mogu baciti na igru.

„Ideja za izradu bojanke postoji jako dugo, a na samu realizaciju su me potaknuli moji klinci kojima je bojanje postalo aktualno. Igračke većinom izrađujem po njihovim potrebama pa sam htjela, ako već žele bojati, da to budu njima već poznati likovi s kojima se doma igraju. Prvobitna zamisao bojanke je bila u svrhu izrade lutkice u željenim bojama, ali uz pomoć prijateljice ilustratorice Donate Krznarić došle smo na ovu finalnu varijantu. No, vrijeme je ljetnih praznika i znam da su mnogi roditelji s klincima na moru, na vikendicama ili u posjeti bakama i djedovima pa smo došle na ideju kako ova bojanka mora biti jednostavno online dostupna otkriva autorica i osnivačica branda Mala igra, Jana Dobrinić. Tako su nastale bojanke za koje je dovoljno ostaviti komentar na Mala igra profilu i dobit ćete bojanku u inbox. Vaši mališani se mogu čak i na pametnim telefonima ili tabletima kreativno izraziti i otkriti bogati svijet mašte, boja i likova.

Jana i Donata dijele zajedničku strast prema kreativnim igrama za djecu stvarajući unikatne igračke odnosno ilustracije, a želja im je djeci približiti živopisne crteže koji im daju mogućnost da sami stvaraju i kreiraju vlastite likove i vlastite priče. Mala igra je brand koji je oduševio publiku lutkicama originalnog dizajna, izrađenim od prirodnog materijala a prikladne su i za najmlađe uzraste djece i beba. Svaka lutkica može biti personalizirana i može dobiti izvezeno ime koje želite te su posebno dobar izbor za poklone najmlađima. Osim što možete birati ime, možete izabrati i boje te vaše lutkice zaista mogu biti napravljeni po vašoj mjeri. Idealne su za igre koje kod djece potiču razvoj kreativnosti, a bojanke s omiljenim likovima samo su dio priče koji Mala igra planira za svoje najmlađe ljubitelje.


Foto: PR
Objavljeno: 28.07.2021. u 15:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p