DIZAJN I ARHITEKTURA

Lego uskrsna linija prepuna je setova za najslađe cvjetne dekoracije ove sezone!

Buket koji možete imati zauvijek!

Uvjereni smo da svi dijelimo nostalgiju i oduševljenje popularnim 'legićima'. Da Lego nije namijenjen isključivo djeci, već može biti jednako zabavan i za odrasle, posebno se vidi kroz razne specijalne kolekcije. Trenutno se nalazimo na početku proljeća i u periodu uskrsnih blagdana kada u svoj interijer unosimo vedre i pretežno cvjetne dekoracije. Čim smo ugledali uskrsna liniju Lego kockica, odmah smo poželjeli složiti sve preslatke bukete koji se nalaze u kolekciji.

Uskrsna Lego kolekcija sastoji se od niza slagalica s motivima specifičnim za ovo razdoblje. Tako se mogu pronaći uskrsni zečići, ptičice u gnijezdima i pregršt cvjetnih slagalica koje su ukrale svu našu pažnju. U ovoj tematskoj kolekciji možete složiti ruže, suncokrete, narcise, bukete poljskog cvijeća i naravno nezaobilazno proljetno cvijeće – tulipane.

Originalan poklon ili razigrana dekoracija

Setovi iz ove kolekcije mogu biti i odličan uskrsni dar ili mali znak pažnje za koji vam ne treba poseban povod. Lego buketi odlična su alternativa pravom cvijeću jer mogu trajati cijelu godinu, a onome kome ih poklanjate priuštit ćete i nekoliko sati zabave. Osim što su originalan poklon, Lego cvjetovi dat će svakom interijeru dozu razigranosti i šarma. Vesele boje odlično će se uklopiti u gotovo svaki dom, a prepoznatljiv Lego dizajn uvijek izgleda jako cool. Cijelu uskrsnu Lego kolekciju pogledajte na linku.

Objavljeno: 22.03.2023. u 14:20
Tagovi: Uskrs, LEGO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p