DIZAJN I ARHITEKTURA

‘Les Composantes’: Ako volite Sézane, onda morate otkriti njihovu prvu kolekciju detalja za dom koja izgleda savršeno!

Kolekcija koja nas je osvojila na prvi pogled!
Sve više high street modnih brendova odlučuje proširiti svoju ponudu linijom kućnih potrepština, a upravo su takvi brendovi postali naše najdraže online destinacije za pretraživanje novih detalja za dom. Osim H&M-a, Sinsaya, Manga i Zare, nedavno je i Reserved predstavio svoju prvu kolekciju, a sada je isto napravio popularni pariški brend Sézane kojeg sada i službeno dodati na taj popis.

Kolekcija, nazvana Les Composantes, lansirana je povodom proslave 10. obljetnice Sézanea i krije pregršt moderno dizajniranih, sanjivih komada u koje smo se zaljubili na prvi pogled. Ako ste obožavatelj prepoznatljivog udobnog pletiva brenda kojeg obično i vezujemo uz samo ime Sézane, baš kao i nježne palete boja s nezaobilaznim cvjetnim uzorkom, tada ćete obožavati i najnoviji kućni asortiman koji je zadržao jednaku, prepoznatljivu estetiku brenda. Prva kolekcija tako sadrži raskošan izbor jastuka, popluna vaza i posuđa, a baš svaki komad dizajniran je u pariškom studiju brenda i izrađen u nekim od najboljih europskih ateljea. 
 
‘Back To The Start’ 

Mnogi ne znaju da sama kolekcija odaje počast osnivačici Morgane Sézalory i upravo na 10. obljetnicu brenda vraća priču na sam početak. Naime, Sézalory je nekoć, nakon mnogo godina skupljanja i mijenjanja vintage kućnih potrepština, započela prodavati svoje kreacije pod imenom Les Composantes. Danas, punih 10 godina nakon velikog uspjeha ovog pariškog brenda koji je postao sinonim za profinjenu, modernu i elegantnu estetiku, Les Composantes se vraća na poglavlje kojim je sve i započelo. U nastavku članka izdvojili smo neke od naših favorita iz kolekcije, a sve artikle pregledajte i naručite ovdje!

Lampe (od £230)

 Skulpture (od £130)

 Keramički detalji (od £60)

 Keramičke vaze (od £65)

 Jastuci (od £60)

 Keramički detalji (od £60)

 Lampe (od £230)

 Kutije (od £70 ), Rokovnici (od £12)

Objavljeno: 28.05.2023. u 09:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p