DIZAJN I ARHITEKTURA

Ljetna kolekcija detalja za dom iz Stradivariusa je sve što želimo

Odlični komadi koji će podignuti svaki dom!

Baš kao što jednom kada dođu topliji dani mijenjamo način odijevanja, jednako pravilo možemo primijeniti i za uređenje interijera. Iako se na prvi pogled može činiti kao velika investicija, svega nekoliko detalja je sasvim dovoljno kako bi se domu podario novi izgled, pa nema baš nikakvog razloga da već sada ne počnete s razmišljanjem o novom interijeru.

Stradivarius je brend poznat po svojoj odjeći, no također u svojoj ponudi imaju sjajne komade za dom koji će oplemeniti i podignuti svaki interijer. Budući da su zemljane nijanse trenutno vrlo popularne, svijet interijera također nije zaobišao ovaj trend, pa ono što preporučujemo je pomalo rustikalni izgled koji se najbolje postiže imitacijom bambusa, ali i drvom te stvara neodoljivi cosy izgled. Stradivarius je u aktualnoj kolekciji detalja za dom pripremio odlične modele ogledala koja obiluju šarmantnim ukrasima i detaljima, a posebno nam je za oko zapeloogledalo s imitacijom pletiva. Osim odličnih ogledala u kolekciji se mogu pronaći o motivacijski natpisi koji su sjajna ideja za uređenje spavaćih soba i hodnika, a sve možete zaokružiti jastucima koji dolaze u vrlo sličnom stilskom tonu. Kao što smo spomenuli, da biste domu podarili novi prizvuk te jednostavno osvježili aktualni izgled, nije potrebno ulagati velik novac niti ulaziti u dugotrajne investicije jer svega nekoliko detalja mogu napraviti potpuno isto. Stradivarius uvijek pozitivno iznenadi kolekcijom za dom, pa oduševljenje nije izostalo niti ovog puta i sigurni smo da će svatko pronaći onaj jedan detalj koji će se savršeno uklopiti u postojeće uređenje.

U nastavku smo izdvojili nekoliko komada za uređenje doma koji su nam na prvi pogled zapleli za oko, a vjerujemo da će i vama.

Natpis 70 kn

Ogledalo (100 kn, 120 kn, 120 kn)

Jastuk (120 kn)

Ogledalo (180 kn)

Vaza (80 kn, 150 kn)

Ogledalo (120 kn)

Natpis (80 kn)

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 21.05.2019. u 16:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p