DIZAJN I ARHITEKTURA

Ljetni editorijal Zare Home je sve što želimo

Odlična inspiracija ua uređenje!

Zara je definitivno jedan od najdražih brendova, a baš kao što je slučaj i s odjećom, kolekcije za dom uvijek nas jednako oduševe i iznenade. Ovog puta najnoviji ljetni editorijal odiše sanjivim zemljanim nijansama koje tvore odličnu sinergiju modernog uređenja i tradicionalnih drvenih detalja.

Iako se ne čini tako, ljeto je pred vratima te je idealno vrijeme za reorganizaciju životnog prostora koji ne mora biti velika investicija jer poznato je kako upravo detalji čine najveću razliku. Zarina najnovija kolekcija naglasak stavlja na ugodu, eleganciju i jednostavnost te estetiku minimalizma koji nije hladan, već naprotiv iznimno topao. U editorijalu možemo pronaći sjajne detalje za dom, kuhinju, ali i eksterijer, a za oko su nam posebice zapeli pleteni detalji koji su sjajan odabir za sve one koji vole rustikalni i boho prizvuk koji savršeno odgovara ljetnim mjesecima. Od materijala susrećemo pamuk, jutu te ostale prirodne teksture koji se sjajno uklapaju u ideju ljetne ležernosti. Budući da je preuređenje cijelog doma poprilično velika investicija, ono što predlažemo je da posegnete za određenim elementima koji će se uklopiti u vaš dom te jednostavno podarite prostoru svježinu i neki novi štih koji je s vremena na vrijeme i više nego potrebno unijeti u dom.

Kao što smo spomenuli, najnoviji ljetni editorijal neizmjerno je inspirativan i poticajan, stoga zavirite u njega jer smo sigurni da ćete pronaći savršene komade koji će se sjajno uklopiti u vaš dom.

 

Foto: Zara Home
Objavljeno: 30.05.2019. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p