DIZAJN I ARHITEKTURA

Ljuljačke u domu su šarmantan dekor koji želimo odmah

Sjajan, ali i koristan ukras!

Kada govorimo o uređenju interijera, možemo se složiti kako se radi o jednom od najslađih ‘zadataka’. Iako se stilovi razlikuju, ono što je univerzalno kod baš svih je činjenica kako su upravo detalji ti koji čine razliku te dom pretvaraju sjajnu i ugodnu oazu iz koje ne želimo otići.

Uređenje interijera ima mnoge čari, a neke od njih svakako su i otkrivanje novih zanimljivih elemenata koje možemo koristiti za uređenje te uživati u ugodnom i toplom domu. Ljuljačka je ukras koji smo najčešće naviknuti viđati u eksterijerima, no jeste li ikada razmišljali da ljuljačkom ukrasite i unutrašnjost svog doma? Naime, budući da ljuljačke mogu biti iznimno dekorativne, nema nikakvog razloga da ne razmislite o nabavi iste, a osim zanimljivog izgleda, također su i praktične jer mogu zamijeniti naslonjač ili s druge strane, dodati još jedan koja nedostaje. Ljuljačke za dom dolaze u različitim varijantama i stilovima, no nekako najrasprostranjenije su one kruškolikog oblika u koje se možete udobno nasloniti i u potpunosti odmoriti. Osim navedenih vrsta ljuljački, dom možete ukrasiti i onim standardnim kakve smo navikli viđati u dječjim parkovima, no ipak takav dizajn dolazi s manjim komforom i udobnošću te je više vizualnog karaktera.

@more_less_ines


@zocohome

 Ljuljačke će se najbolje uklopiti u romantičarske boho domove, no možete eksperimentirati i s drugim stilovima, a što se tiče mjesta na koje ćete staviti ljuljačku jednako dobro funkcioniraju i dnevnoj, ali i spavaćoj sobi. Odlučite li za ovaj dekor, ono na što valja obratiti pažnju je njezina veličina i težina te mjesto, odnosno strop na koji ćete ju postavljati. Budući da se radi o bušenju stropa, morate biti sigurni da je adekvatan za tu radnju kako se ne bi našli u nezgodnoj i potencijalno opasnoj situaciji. Nadalje, ako procijenite da ipak svoju ljuljačku želite na podu, postoje varijante koje dolaze s postoljem koje stoji na podu te je jednako atraktivno i dekorativno.

@marzena.marideko

@marzena.marideko

@marzena.marideko

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.05.2019. u 14:48

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p