DIZAJN I ARHITEKTURA

Mango Home ima predobru kolekciju Halloween ukrasa za dom!

Najstrašnije razdoblje u godini može početi!

Bliži se kraj listopada, a to znači da su pripreme za Halloween u punom jeku. Ako biste ove godine željeli ukrasiti svoj dom prigodnim ukrasima, obavezno pregledajte novu jesensku Mango Home kolekciju koja obiluje fora komadima. U glavnoj ulozi? Bundeve, naravno!

Neovisno jeste li u timu za ili protiv ovog blagdana, neporeciv je njegov zabavni aspekt. Ako su kostimi ipak korak previše za vas, dašak Halloweena možete pomoću prigodnih ukrasa unijeti u - vaš dom! Najpopularniji motivi svakako su nezaobilazne bundeve, koje je u svoju novu jesensku kolekciju uvrstio i Mango Home. Samo neki od komada koji su nam zapeli za oko su simpatični papirnati ukrasi i girlande koje dolaze i u obliku duhova. Za one koji uz estetiku traže i funkciju, tu su podmetači, kuhinjska krpa i bilježnice s motivom najpoznatijeg jesenskog simbola.

Topli tonovi jeseni

Za sve koji u domu ipak ne žele doslovne Halloween ukrase, nova Mango Home kolekcija donosi brojne proizvode u toplim tonovima narančaste i smeđe koji će na elegantan koloristički način u dom prenijeti mood ove sezone. Deka, zdjelice i ubrusi samo su neki od detalja pomoću kojih je moguće ostvariti ugodan jesenski ugođaj u svakom interijeru.

Odabrali smo najljepše prigodne komade i ukrase iz kolekcije!

Podmetači (100 kn), ubrus (70 kn)

Krpa (50 kn), zdjela (60 kn)

Deka (200 kn), girlanda (200 kn)

 

Ukras od papira (80 kn), kuhinjska rukavica (80 kn)

Bilježnica (50 kn), deka (350 kn)

Držači za ubruse (130 kn), pregača (150 kn)

Foto: Mango Home, Instagram
Objavljeno: 20.10.2022. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p