DIZAJN I ARHITEKTURA

Mango Home trenutno ima popuste od 70%, a ovo su naši favoriti koje se isplati kupiti!

Prilika koju ne želite propustiti!

I dok mnogi čekaju prve proljetne kolekcije ne bi li započeli s malenim preinakama koje mogu potpuno transformirati naše omiljene prostorije, predlažemo da ne odustanete od sezone popusta koja, na policama nekih od naših omiljenih brendova, još uvijek traje! 

Zašto biste potrošili mnogo više novca na punu cijenu tek pristiglih artikala kada mnogobrojne slične dodatke možete pronaći na popustima i do 70%? Iako moramo priznati kako najčešće aktualna sezonska sniženja iskoristimo za obnovu garderobe, sasvim je jasno kako sezonski popusti više nisu vezani isključivo za odjevne komade. A s obzirom na to da obožavamo redovito mijenjati prostorije u kojima najviše obitavamo, a čija atmosfera itekako utječe na vaše svakodnevno raspoloženje, zaista uživamo u kreiranju cozy atmosfere i unošenju jedne potpuno nove energije u naš dom. Ovoga puta zavirili smo u ponudu Mango Homea i razveselili se velikim popustima koji su nas dočekali na njihovom webshopu, a koji sežu i do nevjerojatnih 70%!

Od elegantnih, upečatljivih jastučnica, pa sve do decentnih modela pamučne posteljine i neodoljivih tepiha koje smo odmah vizualizirali u našoj dnevnoj sobi, ovi minimalistički detalji za dom sasvim su dovoljni za značajnu promjenu atmosfere u vašem domu. U nastavku članka izdvojili smo neke od naših favorita, a cjelokupnu ponudu na popusti potražite ovdje!

Pamučni stolnjak (29,99 €)

 Tepih (49,99 €)

 Pamučni prekrivač (19,99 €)

 Lanena pidžama (13,26 €)

 Pokrivač (39,80 €)

 Jastučnica (15,99 €)

 Stolnjak (29,99 €)

 Stolnjak (49,99 €)

 Jastučnica (19,99 €)

 Deka (25,99 €)

 Podmetač (4,99 €)

Objavljeno: 13.02.2023. u 14:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p