DIZAJN I ARHITEKTURA

Marokanska kolekcija iz Pepca oduševila je baš sve, a mi smo izdvojili favorite koje se isplati kupiti!

Kolekcija kao stvorena za dugo, toplo ljeto
Ako ste i vi jedni od onih koji početkom svake nove sezone priželjkuju promjenu u prostorijama u kojima najviše boravite, predlažemo da zavirite u najnoviju Pepco kolekciju inspiriranu bajkovitim Marokom, a s kojom ćete u trenutku stvoriti ugodan prostor prepun prirodnih materijala i energičnih boja koji doslovce prizivaju ljetne dane!

Rastuća popularnost marokanskog dizajna interijera proizlazi iz njegove jedinstvene estetike, kulturnog značaja, tople atmosfere, prilagodljivosti, povezanosti s prirodom i egzotike, a osim toga, ovakav stil uključuje i jarke boje, zamršene uzorke te bogate teksture, stvarajući vizualno privlačnu atmosferu koja je kao stvorena za duge, tople dane. Marokanska estetika zapravo kombinira utjecaje različitih kultura, što rezultira jednim zaista posebnim i atraktivnim dizajnom koji je sve popularniji u svijetu interijera. Iako je ovakve komade donedavno bilo zaista teško pronaći, sada sve to u svojoj najnovijoj kolekciji nudi obožavani Pepco, a mi smo brže bolje zavirili u ponudu te pronašli nekoliko favorita koji će ove sezone krasiti naše interijere.

Sjajan omjer cijene i kvalitete

No, u kolekciji nećete pronaći samo šarene jastuke, tepihe i ostale detalje za dnevni boravak koji će vašem interijeru dati jedinstven ugođaj, već možete upotpuniti i svoj blagovaonski stol odabirom originalnog posuđa, te mnoštvom detalja načinjenih od prirodnih materijala. Tu su i prekrasno dizajnirani lampioni koji će odlično izgledati na svakom balkonu, baš kao i svijeće koje će vas svojim neodoljivim mirisima istoka u trenu transportirati u daleki Maroko. Naše favorite otkrijte u nastavku, a cjelokupnu kolekciju otkrijte ovdje.

Jastuci (10 €, 12 €)

 Nadstolnjaci (10 €, 12 €)

 Tanjur, šalice (12 €)

 Svijeća (4 €), Glinena posuda (20 €)

 Čaše (7€), Pribor za salatu (4€)

 Solarna lampa (12 €)

Foto: Pepco
Objavljeno: 22.05.2023. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p