DIZAJN I ARHITEKTURA

Mini tetovaže s natpisima: divan detalj koji uvijek dolazi do izražaja

Ne možemo se odlučiti koja tetovaža nam je bolja!

Kako iz godine u godinu neprestano svjedočimo stvaranju nekih novih trendova i rušenju tabua, tako je tetoviranje već neko vrijeme proces koji nije rezerviran samo za određene skupine koje smo poistovjećivali s tim procesom. Iz tog razloga tetovaže su poprimile jedno posve novo minimalističko i nježno ruho, a jednostavni natpisi sa značenjem postali su neki od najtraženijih motiva.

Kao što smo spomenuli, tetovaže su postale rado viđen gost, a sve zahvaljujući jednostavnim i zanimljivim motivima od kojih ćemo ovaj puta istaknuti one s natpisima. Naime, sama tetovaža onome tko ju nosi uvijek nešto predstavlja, a kada je riječ o natpisima značenje je nešto očitije ili je barem lakše na prvi pogled povezati o čemu se radi. Natpisi o kojima govorimo najčešće su maleni, ne previše uočljivi, ali itekako statement i posebni, a što se tiče mjesta tetoviranja, to su najčešće ruke ili vrat, ali naravno nisu isključeni niti drugi dijelovi tijela na kojima tetovaže s natpisima mogu izgledati vrlo zanimljivo i drugačije. Želite li i vi jednu sličnu tetovažu, valja napomenuti da unatoč tome što je riječ o manjem motivu, ona tu ostaje zauvijek (osim ako se odlučite za lasersko skidanje čiji efekt ne mora uvijek biti zadovoljavajući) te bi zato valjalo dobro promisliti prije tetoviranja. Baš kao i sve, tetovaže su isto podložne trendovima i razno raznim fotografijama s društvenih mreža koje na nas utječu, ali tada treba razlučiti znači li nam nešto natpis, odnosno motiv koji smo vidjeli online.

Ipak, malo lijepe i dobre inspiracije nikad dosta, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko primjera tetovaža s natpisima za koje smo sigurni da će vas potaknuti da nađete onu koja najbolje odgovara vama, vašoj osobnosti i šalje poruku/značenje koje želite!

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.01.2021. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p