DIZAJN I ARHITEKTURA

Minimalističke šalice iz kojih ćete s guštom ispijati kavu ili čaj!

Decentan, a tako poseban dizajn!

Mali jutarnji rituali koji najčešće uključuju ispijanje kave ili čaja postali su nešto bez čega jednostavno ne možemo, a pridodamo li svemu i divno posuđe iz kojih je zadovoljstvo još veće, možemo sa sigurnošću reći da je dan krenuo 'dobrim putem'. Ručno rađena keramika ima posebnost i umjetničku notu koja jutro čini boljim, stoga ako već niste, pravi je trenutak da čujete za jedan doista zanimljiv domaći brend!

Yera Ceramics je domaći brend keramičkog posuđa koji je kao stvoren za sve one koji vole minimalizam prilikom uređenja doma pa tako i odabira detalja za kuhinju. Naime, ove posebne ručno rađene šalice dolaze u raznim oblicima i veličinama, a karakteristične su po tome što sadrže zanimljive detalje u vidu asimetričnih šara, točkica ili pak dvobojne igre (ne)bojama i reljefnim dekoracijama.

Ono što nas je na prvu osvojilo kod ovog brenda su već spomenuti jednostavnost i minimalizam koji na pravi način koketiraju s estetikom koja će svakom domu podariti 'ono nešto'. Što se tiče boja, najzastupljenije su crne i bijele varijante, ali mogu se pronaći i šalice zemljanih ili pastelnih nijansi. Također, možete birati šalicu s ručkicom ili bez, a Yera Ceramics u svojoj ponudi ima i super praktičnu putnu šalicu koja uvijek dobro dođe, a pogotovo sad kada nam je, želimo li kavu popiti izvan svog doma, 'coffee to go' jedina opcija.

Ove toliko divne šalice prije svega želimo na vlastitoj polici, ali isto tako riječ je i o savršenom poklonu dragoj osobi pa kako biste detaljnije upoznali asortiman, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita, dok sve dodatne informacije možete pronaći na službenom Instagram profilu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.02.2021. u 14:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p