DIZAJN I ARHITEKTURA

Minimalističke vaze koje osvajaju na prvi pogled

Jednostavan i poseban dizajn!

Možemo se složiti kako je uređenje interijera jedan od najzabavnijih životnih aspekata no ono što valja napomenuti je kako nije potrebno preuređivati cijeli interijer kako bi se okruženje osvježilo, već je dovoljno svega nekoliko detalja kako bi prostor poprimio jednu posve novu stilsku priču.

Poznato je kako je Instagram svojevrsna riznica u kojoj možemo pronaći fantastične profile inspirativnih pojedinaca, a ovog puta za oko nam je onaj pod imenom catcooee iza kojeg se krije dizajnerica Catrine. Posebnost ove dizajnerice krije se u unkatnim i drugačijim vazama čiji je izgled iznimno jednostavan i minimalistički no upravo u tome i je cijela draž. Naime, radi se o vazama koje dolaze u okruglom obliku te su nježnih i ugodnih nijansi, a kada smo po prvi put naišli na ovaj profil odmah nas je privukla specifična estetika koja naglasak daje obliku koji apsolutno dominira u uređenju.

Kada govorimo o malim preinakama u domu, ono na što morate obratiti pažnju je postojeći stil te sukladno njemu odabrati detalje koji će ga osvježiti te podignuti. Lampe koje se kriju iza ovog sjajnog profila odlično pristaju u dnevnu sobu, ali i onu spavaću jer su iznimno nenamtljive i suptilne, a s druge strane, upečatljive i vrijedne svakog pogleda. Odličan su odabir za sve one koji vole umjetnički stil prožet elegancijom te decentnim linijama, a također radi se i o prekrasnom poklonu dragoj osobi povodom neke posebne prilike. Već prvim pogledom na ove predivne vaze sigurni smo da ćete se, baš kao i mi, u potpunosti zaljubiti, stoga smo izdvojili inspiraciju koja će potaknuti da u sebi probudite dizajnersko oko te oplemenite svoj dom na zanimljiv i drugačiji način.


Foto: Instagram
Objavljeno: 02.06.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p