DIZAJN I ARHITEKTURA

Minimalistički namještaj za vaše ljubimce koji ćete obožavati!

Uljepšajte prostor namještajem za vašeg četveronožnog prijatelja!

Volimo uređene interijere inpirirane minimalizmom i skandinavskim dizajnom, a otkako smo otkrili brend Labbvenn, koji izrađuje namještaj za kućne ljubimce tako da se savršeno uklapa u moderno uređen prostor svakog ljubitelja životinja, želimo omogućiti jednaku eleganciju i stil našim najdražim četveronožnim prijateljima!

Labbvenn je poljska tvrtka koju su osnovala dva ponosna vlasnika pasa koji su željeli stvoriti namještaj za ljubimce kompatibilan s prostorom njihovih vlasnika. Njihova najnovija kolekcija namještaja naziva Lulu i Kikko dolazi s krevetom i stolom, a oba  komada dizajnirale su umjetnice Renata Wites i Ada Brożynat. Svojim ultramodernim, minimalističkim dizajnom koji je istovremeno i šik i funkcionalan, dizajneri su stvorili savršeno i udobno mjesto za  mačke, ali i za pse manjeg rasta! Svaki komad namještaja izrađen je od visokokvalitetnog drva lokalnih proizvođača, a dolazi u raznim bojama; svijetlosivoj, boji meda, antracit boji te boji maline.

Posebno nam se svidio Kikko multifunkcionalni stol koji će se savršeno uklopiti u gotovo svaki dnevni boravak, a ispod kojega se nalazi šivana viseća mreža u koju se vaš ljubimac može bezbrižno ušuškati! Osim namještaja, u Labbvenn asortimanu možete pronaći i razne asesoare za mačke i pse kao što su posudice za hranu, udobni jastuci ili prostirke za putovanja, a svaki proizvod možete pronaći na službenim stranicama brenda, Facebooku ili Instagramu!

Foto: Labbvenn, Instagram
Objavljeno: 05.12.2019. u 12:06

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p