DIZAJN I ARHITEKTURA

Mirisne svijeće inspirirane vašim ljubimcima

Personalizirane svijeće za sve ljubitelje pasa

Kućni ljubimci postali su neisrcpan izvor inspiracije za lansiranje različitih proizvoda, a tomu doprinosi činjenica da im je zaista teško odoljeti, posebice kada nas podsjećaju i slave naše čupave članove obitelji koje smo zasluženo razmazili. Tako smo pronašli novi brend koji je svoju pažnju usmjerio u proizvodnju jednog od najdražih dodataka svakom interijeru – mirisnih svijeća!

Scripted Fragrance je američki brend koji je nedavno lansirao novu liniju proizvoda koji ističu posebnost i jedinstvenost različitih pasmina naših omiljenih četveronožnih prijatelja. Ne brinite, svijeće ne miriše na pse; napravljene su na bazi soje, a obogaćene su slatkim mirisima različitih trava, arguma i cimeta. Ovaj zabavni dekorativni dodatak stvoren je tako da svaki miris pojedinačno odgovara određenoj pasmini; svijeća King Charles Cavalier, na primjer, sadrži duboke i uravnotežene note jantara, geranija i svježeg drva, dok je Yorkshire Terrier svijeća obogaćena mirisima svježeg bilja i divlje kupine te upravo tom kombinacijom sastojaka i mirisa simbolizira razigranost i nestašnost spomenute pasmine. Kolekcija također uključuje Pitbull, Labrador Retriever, Goldendoodle, Corgi, Pug, Pomeranian, Beagle, Boxer svijeće, ali i mnoge druge, a svaka svijeća dolazi u prekrasnoj, ekološki prihvatljivoj, poklon kutiji te su ukrašene zlatnim ukrasima.

Sigurni smo da će ove svijeće oduševiti sve ljubitelje životinja, a odlična su ideja i za kreativan poklon. Cijene svijeća kreću se oko 30 funti, a za više informacija posjetite službenu stranicu brenda na kojoj ujedno možete i odabrati i kupiti odabrani model.

Foto: Scripted Fragrance
Objavljeno: 04.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p