DIZAJN I ARHITEKTURA

Mirisne svijeće s poznatim poštapalicama koje će vas dobro nasmijati!

Ove svijeće što prije želimo u svojoj kolekciji!

Uređenje doma je jedna od onih slatkih muka koja zapravo nikad ne završava jer neprestano nailazimo na nove detalje koji su toliko posebni da ih jednostavno moramo imati. Detalji čine veliku razliku, a mirisne i ambijentalne svijeće nameću se kao sjajan odabir koji će osvježiti prostor, a pritom minimalno opustošiti kućni budžet. Cijela ta ideja čini se još boljom kad naiđemo na doista posebne i kreativne mirisne svijeće s domaćim potpisom koje osvajaju na prvu!

Riječ je o mirisnim svijećama iza kojih se krije domaći brend Cap-o-box, a kojeg većina zna zbog neodoljivih boxova za kućne ljubimce. Ipak, sada je ponuda proširena i to uz pomoć mirisnih svijeća koje su karakteristične po šaljivim natpisima s kojima će se mnogi lako poistovjetiti. Naime, pomalo ‘nepristojni’, ali krajnje zabavni natpisi instantno će vas nasmijati i potaknuti na dobro raspoloženje, a činjenica da ove svijeće mogu poslužiti i kao unikatni poklon dragoj osobi dodatno nas potiče da temeljito poručimo asortiman. Nas je osvojila svijeća s natpisom ‘Kratak fitilj’, a ozbiljno razmišljamo i o nabavi ‘Izvodim bijesne gliste’ varijante, a osim na hrvatskom, natpisi dolaze i na engleskom jeziku, stoga nimalo ne sumnjamo da će baš svatko bez problema pronaći nešto za sebe.

Također, valja naglasiti da su Cap-o-box mirisne svijeće izrađene od 100% sojinog voska, veganske su i ekološki prihvatljive, a ručna izrada svake svijeće potvrđuje da je riječ o proizvodu u koji je utkano puno ljubavi i pozitivne energije. Zasad je u ponudi nekoliko varijanti, ali ne sumnjamo da će se ponuda proširiti s obzirom na to da smo sigurni kako je potražnja velika, a želite li i vi upotpuniti svoj dom nekom od Cap-o-box mirisnih svijeća, sve detalje možete pronaći u online shopu brenda.

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.03.2021. u 12:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p