DIZAJN I ARHITEKTURA

Moderna villa s pogledom na more od kojeg zastaje dah!

Ovdje možemo zamisliti opuštajući godišnji odmor!

Iako prilikom planiranja godišnjeg odmora nerijetko poželimo otići van granica Lijepe naše, možemo se složiti kako je domaća obala prepuna impresivnih malih gradića i mjestašca, kao i smještaja koji osvajaju na prvi pogled. Jedan takav nalazi se i u malom kvarnerskom mjestu Mošćenice nedaleko od Rijeke, a riječ je o luksuznoj villi koja odmoru daje jednu posve novu dimenziju luksuza i uživanja!

Vista Hills je villa koja se nalazi u Mošćenicama, a već na samom početku pruža nevjerojatno luksuzno iskustvo koje zasigurno ostaje u sjećanju. Ovu predivnu villu krasi vrlo moderan interijer kojim se proteže prepoznatljiv dizajnerski potpis za koji je zaslužan studio Babaloo design, a koja je kreirana prema ideji Alexa Pilepića i Srđana Meničanina. Naime, Vista Hills je savršen spoj modernog i mediteranskog štiha, luksuza i jednostavnosti, a velika posebnost postignuta je korištenjem decentnih tonova koji su se sjajno uklopili u minimalistički pristup uređenju. Ipak, ovdje nije riječ o minimalizmu na koji smo navikli jer u villi ne nedostaje posebnih detalja koji prostoru pružaju ‘ono nešto’ pa su tako primjerice poprilično upečatljiva rasvjetna tijela neki od highlighta ove posebne ville.


Posebnost ove ville je dakako i bogat dodatni sadržaj. Ako želite, ovaj smještaj nudi uslugu privatnog profesionalnog kuhara, malu spa oazu s jaccuzijem i saunom u kojoj se ne možete osjećati loše, ali nama je za oko zapela predivna okućnica upotpunjena mediteranskim raslinjem i bazenom s pogledom na kvarnerski zaljev. No, nakon cjelodnevnog uživanja u suncu i pogledu, opustiti se možete u vinskom podrumu, odnosno taverni ili dan završiti u aktivnom duhu i odraditi kvalitetan trening u teretani. Za one najmlađe, Vista Hills nudi opremljenu igraonicu.


Vista Hills je bez imalo razmišljanja mjesto koje se pamti, a ako želite to iskusiti iz prve ruke, na sljedećem linku potražite sve dodatne informacije!

Objavljeno: 23.04.2021. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p