DIZAJN I ARHITEKTURA

Modni gigant Prada otvorio je stylish cvjećarne diljem svijeta - Jeste li već nabavili svoje Prada cvjetove?

Pop-up cvjećarne oduševile su prolaznike
Prada, poznati talijanski luksuzni brend, donosi jesensku čaroliju na ulice ključnih svjetskih gradova kroz jedinstvenu kampanju; Ovoga puta, modni gigant razveselio je ljubitelje cvijeća tako što je ponudio brendirane limenke sjemenki cvijeća. U pakiranju s logotipom Prade, sjemenke nevena, tratinčice i suncokreta dostupne su na odabranim lokacijama u nekim od najljepših svjetskih gradova London, Pariz, New York, Dubai, Seul, Hong Kong, Peking, Šangaj, Chengdu, Guangzhou, Qinhuangdao, Tokio, i najbliži nam - Milano!

Ova kreativna kampanja ima za cilj širenje radosti i ljepote u svakodnevnom životu, pretvarajući apstraktne emocije u fizički oblik kroz čin sadnje i razmnožavanja. Prada poziva ljude da sudjeluju u ovom čarobnom procesu, prenoseći "nematerijalne koncepte u fizički svijet". Pradina jesenska reklamna kampanja, koju je fotografirao Willy Vanderperre, donosi nam talente predstavljene na intenzivnoj crnoj pozadini koja kontrira cvjetovima u prirodnoj veličini. Kampanja istražuje univerzalne vrijednosti kao što su ljepota, briga i ljubav, a sve to koristeći napuhane cvjetove kao metaforu "ljepote između svakodnevnog i neobičnog". Uz to, kampanja uključuje i video kojim talenti komuniciraju s odgovarajućim cvjetovima, stvarajući duboke emocionalne veze između umjetnika i prirode.
 
Prada se najnovijom kampanjom pridružila digitalnom svijetu, stvarajući ekskluzivni filter za društvene medije poput Instagrama, TikToka, Snapchata i WeChata, a koji omogućuje korisnicima da repliciraju izgled kampanje uz pomoć digitalnih 3D verzija cvijeća. Ovo nije prvi put da Prada iznosi svoje koncepte kampanja na ulicu i stvara interaktivna iskustva za svoje kupce. Ranije su se bavili sličnim inicijativama, uključujući omatanje buketa cvijeća u papir i transformaciju gradskih prostora geometrijskim uzorcima koji su se pojavili u njihovim kolekcijama.
 
Pa, ako ste zaljubljenik u modu i cvijeće, nadamo se da niste propustili priliku za izlet u najbliži nam Milano kako biste posjetite ove genijalne Pradine cvjetarne pop-up lokacije i unijeli malo jesenske čarolije u svoj dom - na luksuzni način! 

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.09.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p