DIZAJN I ARHITEKTURA

Motivacijske kartice s izazovima za svaki dan u mjesecu promijenit će vaše dosadašnje navike!

Motivacijske kartice koje mijenjaju način života!

Gotovo svaku godinu započinjemo s idejom kako ćemo promijeniti svoje dosadašnje navike koje i nisu toliko poželjne te živjeti puno smislenijim i produktivnijim načinom života. Kako dani prolaze, sva ona novogodišnja obećanja polako padaju u vodu te postajemo svjesniji koliko je teško promijeniti dosadašnje životne navike, no nije i nemoguće, a sve zahvaljujući sjajnim motivacijskim karticama koje će vas potaknuti da u mjesec dana ostvarite željene promjene i to u raznim sferama života!

Mjesec dana sasvim je dovoljan period da u svoju svakodnevicu uvrstite nešto drugačije navike, a kako bi zadržali motivaciju i promjenu ostvarivali korak po korak, u tome će vam uvelike pomoći ove sjajne motivacijske kartice domaćeg concept storea Selectedd.hr. U ponudi možete pronaći 5 kartica različitog sadržaja, a koje pokrivaju pojedine sfere života i ukratko obuhvaćaju najčešće promjene kojima težimo. Primjerice, DOIY 30-dnevni izazov 'Prihvaćanje' fokusiran je na pronalazak unutarnjeg mira, prihvaćanje situacije onakvom kakvom jest, a sve kako bi s vremenom osjetili osjećaj mira i zadovoljstva.

S druge strane, kartice DOIY 30-dnevni izazov 'Gratitude' usredotočit će naše misli na dobre i pozitivne stvari u životu te tako smanjiti razinu stresa i poboljšati mentalno zdravlje, dok će DOIY 30-dnevni izazov 'Kreni zeleno' postupovno uvesti ekološke navike u vaš život. Nadalje, ako imate osjećaj kako nikada nemate vremena za sebe, onda su DOIY 'Self care' kartice kao stvorene za vas jer će vas osloboditi od stalnih izgovora i priuštiti vam luksuz brige o sebi. Vrlo slične kartice su i ' Slow living' koje će vas potaknuti da usporite svoj životni tempo, a što je neophodno za smanjenje stresa i tjeskobe.

Sigurni smo da ćete u ovom bogatom izboru pronaći nešto za sebe te tako unaprijediti svoje životne navike i poboljšati samu kvalitetu života, a motivacijske kartice mogu biti vaše samo jednim klikom!

Objavljeno: 27.02.2021. u 00:00
Tagovi: Lifestyle blog

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p