DIZAJN I ARHITEKTURA

Na Šolti se nalazi najljepša lokacija za vjenčanje iz snova

Predivno mjesto i čarobna priroda!

Vjenčanje je jedno od onih životnih trenutaka u kojima jedino što želimo je biti okruženi obitelji, najbližim prijateljima i dragim ljudima, ali neizmjerno je bitna i sama lokacija na kojoj će se svečanost održati. Naime, ono što je jedan od najčešćih izbora je vjenčanje uz more, a razlog leži u činjenici kako je riječ o bajkovitom i posebnom prizvuku, atmosferi i dojmu koji će se zasigurno dugo pamtiti.

Da je naša obala mjesto nekih od najljepših mjesta, posebnih kamenitih kućica, ali i nešto luksuznijih smještaja, dobro je znana informacija, a ovog puta za oko nam je zapelo jedno doista unikatno mjesto na otoku Šolti. Riječ je o Heritage Hotelu Martinis Marchikoji se smjestio na samoj obali mjesta Maslinica, a ono što ovo mjesto definitivno izdvaja od svih ostalih činjenica je kako se radi o luksuznom, ali decentnom mjestu koje će zadovoljiti sve važe želje i priuštiti vam vjenčanje iz snova.

@floranita_flower_design

@martinis.marchi

@floranita_flower_design

Heritage Hotel Martinis Marchi zapravo je dvorac star čak 300 godina, a osim savršenog eksterijera, unutar zidova mogu se pronaći prekrasno uređeni apartmani, dnevni boravci, saune te prostor s klavirom u kojima se gosti mnogu opustiti i odmoriti prije same ceremonije, ali i poslije. Također, na raspolaganju je i Restoran Le Château koji u ponudi ima tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, što znači da su ukusni riblji specijaliteti zagarantirani.

@floranita_flower_design

@floranita_flower_design

@floranita_flower_design

Ono što na prvi pogled obara s nogu je divno i decentno uređen vrt koji obiluje prirodnim raslinjem, ali i bazenom koji je idealan sa samu proslavu vjenčanja jer nudi dovoljno veliki prostor za ples i druženje. Mogućnost kako ovaj prostor u potpunosti možete urediti po osobnim preferencama te krenuti u rustikalnom, potpuno elegantnom ili s druge strane minimalističkom stilu, definitivno ga čini lokacijom iz snova te ne sumnjamo da će, ako uskoro planirate vjenčanje, Heritage Hotel Martinis Marchi poslužiti kao sjajna inspiracija za ono što želite, a možda čak i konačna odluka.

Objavljeno: 16.07.2019. u 10:33
Tagovi: vjenčanje

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p