DIZAJN I ARHITEKTURA

Nadamo se da niste zaboravili na foto albume jer mi smo pronašli predivne dekorativne varijante!

Poseban detalj prepun važnih uspomena!

Živeći u digitalnom dobu gdje apsolutno sve bilježimo u mobilni uređaj, nije neobično što smo zaboravili na neke stare rituale. Tako se primjerice razvijanje fotografija prakticira sve manje, a više se teži ka online pohrani koja unatoč svemu može nestati jednim klikom. Sigurni smo da je gotovo svatko barem jednom izgubio mobitel ili slučajno izbrisao mapu s dragim fotografijama pa što kažete na to da one najvažnije trenutke ipak pohranite u foto albume?

Ne postoji osoba koja s vremena na vrijeme kod kuće ne voli prelistati foto albume i prisjetiti se divnih uspomena. S druge strane, oni digitalni albumi u većini slučajeva su prenatrpani nepotrebnim ili neuspjelim fotografijama, a kako biste doskočili tom problemu, predlažemo da zaista razmislite o razvijanju najvažnijih fotografija koje ćete poslije pohraniti u fizički album. Potaknuti time, odlučili smo potražiti gdje se mogu pronaći foto albumi čiji je dizajn nešto posebniji, a sve što smo priželjkivali pronašli smo u SMILE concept store-u. Naime, u ponudi se mogu pronaći predivni albumi koji su dizajnirani na dekorativan način te su idealan detalj za coffee table, kao i za razno razne varijante polica. Osim samog izgleda, albumi su i vrlo praktični te pregledni pa ne sumnjamo da će zadovoljiti baš svačije potrebe.

Dobra vijest je i to što SMILE concept store ima foto albume specifično namijenjene određenom događaju. Tako možete pronaći tematski kreirane albume koji ujedno mogu poslužiti i kao vrlo unikatan te nadasve kreativan poklon dragoj osobi.

Što se tiče samog dizajna, naglasak je na minimalizmu i nježnim pastelnim tonovima koji će svakom prostoru pružiti ‘ono nešto’, stoga tražite li drugačiji detalj koji je u isto vrijeme i jako funkcionalan, svakako razmislite o ovim predivnim foto albumima.

Cijelu ponudu zajedno s cijenama potražite na sljedećem linku!

Foto: SMILE concept store
Objavljeno: 03.03.2021. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p