DIZAJN I ARHITEKTURA

Najljepši komadi šarenog keramičkog posuđa u koje ćete se zaljubiti na prvu!

Unikatni komadi koji neodoljivo podsjećaju na ljetne dane koji su pred nama!

Ako ste i vi jedni od velikih obožavatelja prugica kao uzorka, sasvim smo sigurni kako ste jedva dočekali toplije dane kako biste izvukli svoje mornarske majice i šarene prugice na odjeći - u svim varijantama. No, prugice ne izgledaju sjajno samo na odjevnim kombinacijama, a mi smo ove sezone poželjeli našoj kolekciji prugica dodati i malo - keramike!

Nedavno smo, tražeći ljetne komade keramike kojima ćemo unijeti dašak svježine u naš dom, ali i malo šarenila na balkonski stol, naišli na neodoljiv brand keramike u čijim kreacijama dominiraju upravo pruge, a u koji smo se zaljubili na prvi pogled! Riječ je o brandu naziva K.S. Creative Pottery iza kojeg stoji mlada djevojka imena Kate, a koja već godinama izrađuje unikatne keramičke dizajne. Kombinirajući ljubav prema siciliijanskom dizajnu sa stručnim lončarskim vještinama, Kate iz svog kućnog studija u Njemačkoj stvara male serije ručno rađenog posuđa i, iako ćete u kolekciji s potpisom K.S. pronaći zaista raznovrsne dizajne, nas je potpuno oduševila najnovija kolekcija kojom potpuno dominiraju već spomenute - prugice! Od prekrasnih tanjurića svih veličina pa do šarmantnih vaza za cvijeće, moramo priznati kako smo zaista poželjeli svaki komad koji potpisuje kreativna Kate!

Ono što nam se posebno svidjelo jest jednostavnost koja odiše svakim komadom, ali i malene nesavršenosti koje dokazuju jedinstvenost ovih bezvremenskih komada koje Kate izrađuje, kako sama kaže, za ljude koji kupuju stvari koje žele čuvati cijeli život. Sve Kateine kreacije potražite na službenom Instagram profilu, gdje ujedno možete i naručiti odabrani komad.

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.06.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p