DIZAJN I ARHITEKTURA

Najljepši ručnici za more s kojima je uživanje na plaži još slađe!

‘Must have’ ljetni dodatak!

Iako ljeto još uvijek službeno nije započelo, produženi vikend mnogi su iskoristili za odlazak na more i uživanje u predivnim sunčanim danima. Tako osim ljetne garderobe koju neprestano obnavljamo, nije naodmet obnovit niti neke od nezaobilaznih dodatka za plažu, a ručnik se definitivno nameće kao jedan od njih.

Ručnik za plažu prije svega mora biti funkcionalan i praktičan, a zatim naravno nije loše niti da estetski odgovara našem stilu i ostatku ljetne ‘opreme’. S obzirom na to da ljetni mjeseci vole boje, mi predlažemo da se odlučite i za takve ručnike za plažu, odnosno one koji će svojim vibrantnim koloritom dodatno naglasiti svu ljepotu ljeta. Isto tako, volimo i razno razne uzorke pa se primjerice možete nabaviti varijante s prugicama ili točkicama, raznim asimetričnim šarama ili pak efektnim tropskim motivima. Naravno, tu su i resice ili slični dodatci kao sjajan ukras koji će ručnik za plažu učiniti pravim stylish komadom.

Kao što smo spomenuli, budući da ljeto samo što nije, a samim time i naš godišnji odmor, kako bismo vam olakšali potražnju za savršenim ručnikom za plažu, zavirili smo u aktualnu ponudu nekih od najdražih brendova i moramo priznati da smo poprilično oduševljeni, stoga u nastavku potražite nekoliko ključnih modela ručnika za plažu za koje ne sumnjamo da će se svidjeti baš svima!

Anthropologie ($54.00)

H&M (14,99 €)

Benetton (250 kn), Aqua (290 kn)

Anthropologie ($69.00)

H&M (24,99 €)

Aqua (180 kn), Benetton (250 kn)

H&M (14,99 €)

Loewe (€450)

Benetton (250 kn), Dries Van Noten (€350)

Anthropologie ($58.00)

H&M (14,99 €)

Foto: Instagram, Anthropologie, H&M, Benetton, Aqua, Net-a-Porter
Objavljeno: 04.06.2021. u 13:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p