DIZAJN I ARHITEKTURA

Najmanje Uno karte koje definitivno želimo imati!

Preslatka verzija u koju smo se zaljubili na prvu!

Možemo se složiti da nas apsolutna dominacija online druženja i interakcije s vremena na vrijeme natjera da se vratimo provjerenim društvenim igrama koje iznova podsjete da niti jedan ekran ne može zamijeniti dinamiku fizičke prisutnosti i druženja. Ipak, društvene igre nerijetko nam nisu pri ruci, ali jedna od najdražih doskočila je tom problemu na vrlo simpatičan način.

Urban Outfitters je brend koji osim odjevnih predmeta nudi i prekrasne sitnice za dekoriranje doma, kućne potrepštine, ali i već spomenute društvene igre. Ovog puta za oko nam je zapela poznata kartaška igra Uno koja dolazi u nešto drugačijem, mini ruhu. Dakle, Uno je dobio svoju minijaturnu verziju koja je toliko neodoljivo slatka, ali prije svega praktična i to do te mjere da sada svoje omiljene karte baš uvijek možete imati pri ruci i s prijateljima kvalitetno i zabavno provesti vrijeme. Manje dimenzije ne znače da bilo koji segment ove igre nedostaje, pa možete biti sigurni kako će igranje biti jednako interesantno. Upravo zato, želite li ove preslatke mini Uno karte imati u svojoj kolekciji, nabaviti ih možete putem sljedećeg linka.


Također, osim za potrebe vlastite kolekcije, riječ je i vrlo domišljatom te kreativnom poklonu dragoj osobi koji možete nadopuniti još pokojim džepnim izdanjem najdražih društvenih igara i bez imalo razmišljanja odnijeti titulu osobe koja poklanja najposebnije poklone. Budući da su nas ove Uno karte osvojile na prvi pogled, ne sumnjamo da će i vas, stoga požurite po svoj primjerak i zabavite se baš kao nekad!

Foto: Urban Outfitters, Instagram, Unsplash
Objavljeno: 07.05.2021. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p