DIZAJN I ARHITEKTURA

Najslađi planeri iz Stradivariusa za praktičan početak jeseni!

Ne možemo se odlučiti koji nam je ljepši!

Dobro je poznato kako je kvalitetna organizacija pola posla i usprkos različitim mobilnim aplikacijama, ipak volimo fizički zabilježiti obaveze i zadatke koji dolaze. Upravo zato kupnja simpatičnog i lijepog planera je baš uvijek odlična ideja koja će jesen učiniti lakšom, lagodnijom i svakako organiziranijom.

Sigurni smo da već znate da Stradivarius osim sjajne ponude odjevnih predmete, nudi i detalje za dom, ali i posao. Tako su nam ovog puta za oko zapeli divni planeri koji su i više no poticajni za što uspješnije rješavanje obaveza. Prepoznatljivi po svojim veselim bojama, uzorcima i motivacijskim porukama, Stradivarius planeri kriju i poprilično dobru i adekvatnu organizaciju unutar korica, stoga možete biti sigurni kako spomenuti planeri sigurno neće razočarati.

Kako to obično biva, osim sami sebi, planeri su i sjajan poklon dragoj osobi, a upotpunite li paket i simpatičnim sitnicama u vidu pribora za pisanje ili pak držača za olovke, možete biti sigurni da apsolutno nitko neće biti razočaran. Kako bismo vas potaknuli da već danas zavite u sjajnu Stradivarius ponudu koja ne uključuje samo odjevne predmete, u nastavku smo izdvojili divne planere koji su samo djelić odličnog asortimana i za koje ne sumnjamo da će vas potaknuti da se upustite u shopping detalja za koje je više puta dokazano da čine najveću razliku!

U nastavku potražite prekrasne Stradivarius planere iza aktualne ponude!

70 kn, 70 kn

80 kn, 100 kn

120 kn, 120 kn

120 kn, 70 kn

80 kn, 50 kn

Foto: Stradivarius
Objavljeno: 24.09.2020. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p