DIZAJN I ARHITEKTURA

Najslađi uskršnji ukrasi preplavili su police omiljenih trgovina, a mi smo izdvojili one najtraženije!

Ponuda koju ne želite propustiti!

Nekoliko nas tjedana dijeli od Uskrsa, i vjerujemo kako su mnogi već počeli razmišljati o detaljima kojima će unijeti dašak svečanosti u svoj dom. Ako su vam pritom dosadili postojeći, uobičajeni ukrasi i ne želite još jednu godinu zaredom iz kutija vaditi iste pisanice i razne figure, sada je idealna prilika da se poigrate s dekoracijom koja će vaš dom pretvoriti u pravu malu proljetnu oazu! 

Listajući nove kolekcije omiljenih brendova u čije kolekcije redovito zavirimo kada se zaželimo promjena u našim životnim prostorima, naišli smo na toliko neodoljivih artikala koji su nas u trenutku inspirirali za mnoge kućne projekte u kojima posebno uživamo u proljetnom razdoblju. Najljepšu ponudu pronašli smo u kolekcijama Sinsaya, H&M Homea te Pepca, a osim klasičnih ukrasa koje podrazumijevaju razne figure pisanica, zečića i košarica, ove godine pronaći ćete zaista mnogo jedinstvenih, upečatljivih detalja uz koje vaše omiljene prostorije u domu neće proći nezapaženo!

Trendovi uskršnjih dekoracija 2023.

Ove sezone najveći fokus je na proljetnom cvijeću, a posebice na divnim tulipanima koji su postali odličan statement ukras u kutu bilo koje prostorije. Ako ste jedni od velikih antitalenata kojima više ni ne pada na pamet kupiti živo cvijeće, ne brinite, jer naši omiljeni brendovi ove sezone nude razne varijante umjetnog cvijeća koje izgleda savršeno! Posebno nam se svidio uskršnji dekor u skandinavskom stilu koji je također zavladao ovogodišnjim kolekcijama, a koji podrazumijeva vješanje pisanica na grane ukrašene - perima. Sve navedeno pronaći ćete u kolekcijama spomenutih brendova, a naše favorite smo izdvojili u nastavku članka:

H&M Home (12,99 £)

Pepco (9 €)

H&M Home (24,99 £)

H&M Home (19,99 £)

Sinsay (5,99 €)

Sinsay (9,99 €)

Sinsay (3,49 €)

Sinsay (4,99 €)

Sinsay (5,99 €)

Sinsay (5,99 €)

Sinsay (4,99 €)

Sinsay (5,99 €)

 

Sinsay (7,49 €)

Foto: Pepco, Sinsay, H&M Home
Objavljeno: 10.03.2023. u 13:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p