DIZAJN I ARHITEKTURA

Neobične keramičke vaze koje će sigurno zaokupiti vašu pažnju!

Interesantan dizajn domaćeg brenda oduševio nas je na prvi pogled!

Govorimo li o uređenju interijera, keramički detalji nameću se kao nepogrješiv odabir koji svakom prostoru pruža ‘ono nešto’. Upravo zato prije svega volimo istražiti i zaviriti u domaće kreativne radionice, a moramo priznati da uvijek iznova ostanemo pozitivno iznenađeni. Tako nam je ovog puta za oko zapeo rad domaćeg brenda Artichka Ceramics, a ne sumnjamo da ćete i vi ostati oduševljeni nadasve zanimljivim vazama koje se mogu pronaći u ponudi!

Artichka Ceramics je domaći brend ručno rađene keramike, a iza kojeg se krije Nikolina, kreativka s prepoznatljivim estetskim potpisom koji nikako ne prolazi nezapaženo. Naime, Artichka Ceramics u svojoj ponudi ima neobične vaze inspirirane dalekim krajevima, stoga želite li u svoj životni prostor unijeti dašak egzotike, sigurni smo da ćete s lakoćom pronaći nešto za sebe. Vaze o kojima govorimo dolaze u zemljanim tonovima, ali njihova posebnost je u tome što su vrlo ‘životne’. Što to znači? Artichka Ceramics vaze inspirirane su ljudskim licima, pa je očekivano da zapravo svaka vaza ima određeni karakter potaknut ekspresijom lica i različitim oblicima.

Ove vaze jednako dobro funkcioniraju u interijeru i eksterijeru, a što se tiče veličina, dimenzije su raznolike. Vrlo upečatljiv, ali u isto vrijeme i minimalistički dizajn, kvalitetna i unikatna izvedba, dovoljno su dobri razlozi da nešto detaljnije zavirimo u asortiman i svoj dom upotpunimo statement detaljima koji će prostoru podariti karakter. Naravno, osim vaza, Artichka Ceramics u ponudi ima i druge keramičke detalje poput tanjura, šalica i sl.

Cijelu ponudu potražite na službenom Instagram profilu brenda, a mi smo u nastavku izdvojili naše favorite!

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.04.2021. u 14:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p