DIZAJN I ARHITEKTURA

Neodoljive hranilice za pse s hrvatskim potpisom koje će vas osvojiti na prvu!

Ručni rad mladog, zagrebačkog kreativca

Nije tajna da gotovo svi vlasnici četveronožnih, čupavih prijatelja obožavaju kupovati razne potrepštine i acesorajze za svoje ljubimce, a kada se pritom radi o proizvodima mladih, lokalnih kreativaca, posebno nas raduje počastiti naše male čupavce te ujedno podržati rad malih, domaćih proizvođača.

Tomislav Planinić mladi je Zagrepčanin koji se bavi izradom drvenih hranilica za pse različitih veličina, a svojim kupcima nudi i zdjelice koje ćete dobiti zajedno s hranilicom. Možete izabrati različite veličine i modele hranilica, ovisno o veličini vašeg ljubimca, a birati možete između čak 27 boja. Tomislav svaki komad izrađuje samostalno te stoji iza svakog procesa i svake faze proizvodnje; od dizajna do izrade, bojanja i finalnih detalja. Iako je sa proizvodnjom započeo prije samo četiri mjeseca, interes za ''Njam Njam Hranilice', kako ih je nazvao, sve je veći.

Cijene hranilica ovise naravno o veličini; ona s dvije zdjelice koštati će vas 150 kuna i to neovisno o visini, dok ćete za svaku dodatnu zdjelicu izdvojiti 50 kuna više. S obzirom na materijale i ručni rad, ali i ponudu na tržištu, Tomislavovi proizvodi zaista su povoljni, a to su prepoznali i oduševljeni kupci koji s veseljem biraju ručne radove mladih, poduzetnih kreativaca.

Tomislavov rad možete pratiti na njegovoj službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani model koji ćete zaprimiti poštom, a ako naručujete iz Zagreba, dostava je potpuno besplatna.

Foto: Tomislav Planinić
Objavljeno: 20.03.2020. u 12:39
Tagovi: kućni ljubimci

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p