DIZAJN I ARHITEKTURA

Neodoljive keramičke vaze koje su nas osvojile na prvi pogled!

Posebne kolekcije koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!
Broj kreativaca-keramičara koji svakodnevno stvaraju nešto novo, posebno i neobično sve je veći, barem kada se radi o svijetu keramike na društvenim mrežama koji, možemo slobodno reći, već nekoliko godina živi u svom vrhuncu popularnosti a, po svemu sudeći, namjerava tamo i ostati!

Moderni keramičari ovaj tradicionalni zanat vrlo su uspješno prilagodili modernom vremenu, a u isto vrijeme održali tradiciju izrade kojom manipuliraju na svoj način, tako stvarajući neke od najzanimljivijih komada koji su polako ali sigurno postali detalji s ključnom estetskom ulogom u svakom modernom prostoru. Nama je ovaj puta za oko zapeo mladi umjetnik koji stoji iza prekrasnih i prilično osebujnih feminističkih kolekcija. Tom je mladi Belgijac koji sve svoje vaze izrađuje u tradicionalnoj tehnici kolombine. Svaka vaza je stoga jedinstvena, a Tom i sam kaže kako nikad unaprijed ne zna kakav će se oblik na koncu i pojaviti.
 
Uvjerljivo najpopularnija kolekcija jest spomenuta, feministička, koja nosi naziv ProudLadies, a koju je Tom stvorio kao odu svim njegovim prijateljicama. Kako i sam kaže, svaka od njih je vrlo neovisna, ponosna i jedinstvena, baš kao i svaka vaza s Tomovim potpisom, ali i svaka žena! Osim genijalnih vaza s motivom ženskog tijela koje ćete prve primijetiti, nas su oduševili i genijalni tanjurići s motivom ženskih grudi koje izgledaju zaista posebno i koje su odlična ideja za poklon za najdražu prijateljicu! Cjelokupnu kolekciju Tomovih kreacija potražite ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.09.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p