DIZAJN I ARHITEKTURA

Neodoljive posude od betona s potpisom mladog arhitekta oduševiti će čak i vaše ljubimce!

Uljepšajte svoj prostor različitim komadima - betona

Iako smo već navikli na inovativne ideje mladih kreativaca kada govorimo o dizajnu interijera ali i dizajnu uopće, još uvijek postoje oni pojedinci koji nas uspijevaju iznova oduševiti svojim rukotvorinama koje odmah poželimo i uvrstiti u postojeću kolekciju unikata. Primjer toga je svakako Milan Stanić, mladi novosadski arhitekt koji je svojim inovativnim betonskim posudama potpuno oduševio ljubitelje dizajnerskih ručnih radova, a koji danas upravlja uspješnim brendom pred kojim je, ne sumnjamo, itekako svijetla budućnost!

Milan Stanić Desing je brend koji je nastao 2017. godine, i to iz ideje i Milanove želje da stvori i kreira nešto potpuno drugačije od onoga što danas imamo priliku redovito viđati i kupovati u sferi arhitekture i dizajna interijera. Tako je, kako to obično i biva, sasvim slučajno, radeći u jednom projektu morao pronaći i nabaviti predmet koji će se uklopiti uz stol s granitnom pločom. Nakon duljeg promišljanja, Milan je došao na ideju da kreira vlastiti predmet od materijala za koji je bio siguran da će odgovarati spomenutom projektu. A to je, pogađate, bio upravo beton.

Nakon prvotnog oduševljenja klijenata i ostalih sudionika projekta, Milan je shvatio da je na tragu nečeg mnogo većeg no što je to mislio te je nastavio izrađivati posude načinjene od betona. Zašto baš posude? Posude su arhitektonski element koji se danas u velikoj mjeri koristi upravo u uređenju interijera; obogaćuju prostor ili komad većeg namještaja te zaokružuje arhitektonske elemente i spaja ih u kompletnu priču samog prostora. Svaka posuda je načinjena i oslikana ručno, a među aktualnim kolekcijama svakako se izdvaja i ona namijenjana kućnim ljubmcima koje je izrađivao upravo po mjeri najdražih nam njuškica.

Sve proizvode koje potpisuje Milan Stanić Design možete pronaći na njegovoj službenoj stranici, na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani artikl. Milan je svoju ponudu proširio na europsko tržište stoga su njegovi proizvodi danas dostupni i u dalekoj Švedskoj, Danskoj i Norveškoj, a mi smo sigurni kako neće proći još dugo prije no što se ove simpatične posude prošire i na ostatak planete.

Objavljeno: 02.06.2020. u 12:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p