DIZAJN I ARHITEKTURA

Nestvarne fotelje u obliku mjeseca osvojile su Instagram, a mi smo otkrili kako ih nabaviti!

Fotelje kakve još nikada niste vidjeli!
Na brojnim stranicama poznatih brendova za uređenje interijera proteklih je nekoliko tjedana osvanula magična fotografija prekrasne ‘mjesečeve fotelje’ koju je gotovo nemoguće ne primijetiti. Brže bolje smo se bacili na istraživanje o ovom posebnom komadu kako bismo otkrili tko stoji iza te genijalne ideje i ono još važnije - gdje ju nabaviti?

Riječ je o kreaciji digitalnog umjetnika Bonny Carrere koji se specijalizirao za pretvaranje svega što možete zamisliti u zapanjujuća 3D umjetnička djela. Od fotorealizma do ekstremno zabavnog stila crtanih filmova, Bonny radi u bilo kojem stilu, usavršavajući estetiku svojih ilustracija koji će zadovoljiti potrebe klijenta. Slike koje stvara često su veće od života – dojmljive, šarene i izražajne, a mahom se radi o individualnim zahtjevima klijenata koji potom, uz pomoć dizajnera i majstora zanata, dobivene kreacije s potpisom Carrere pretvore u stvarnost! Carrera je postao poznat u svijetu interijera kada je na svojoj Instagram stranici objavio ‘voćne fotelje’ u raznim oblicima - od bundeva, lubenica, do grožđa i ananasa, a sada je još jednom oduševio javnost svojim ‘mjesečevim’ naslonjačima koje baš svi žele uvrstiti u svoj dom!

Skupocjeni virtualni komadi 

Ipak, moramo priznati da nas je rastužilo saznanje da mjesečeve fotelje kao takve još uvijek ne postoje u fizičkom obliku, no s obzirom na njihovu popularnost, ne sumnjamo kako ćemo sve komade s potpisom Carrere vrlo brzo gledati u katalozima vrhunskih svjetskih proizvođača namještaja. Sve njegove komade otkrijte na službenoj stranici


Objavljeno: 06.03.2023. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p