DIZAJN I ARHITEKTURA

Obožavamo Instagram profil mladog kreativca i bivšeg inženjera: Sve u stanu napravio je sam!

Ove brze transformacije prostora izgledaju fenomenalno

Inspirativni profili na društvenim mrežama odličan su način da se zaljubite u uređenje prostora i dobijete super ideje za vlastiti doma. U moru DIY profila posebno nas je osvojio onaj Marca Zamore zbog jednostavnih transformacija koje izgledaju nevjerojatno dobro, a prilagođene su životu u unajmljenom stanu. U nastavku donosimo detalje o ovom profili kao i nekoliko genijalnih transformacija koje su stvarno dobra inspiracija ako žudite za promjenom u svom životnom prostoru.

Marco Zamora je kreator digitalnog sadržaja i zaljubljenik u interijere. Na Instagram profilu ima milijun pratitelja, a na TikToku njegovi videi imaju preko 23 milijuna 'lajkova'. U jednom od videa otkrio je da je njegova profesionalna pozadina različita od onoga čime se sad bavi, naime Zamora je mladi inženjer građevine koji se kratko zadržao u struci. Ipak, obrazovanje u ovom segmentu mu pomaže u DIY projektima koje redovito objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Možemo reći da njegov stan potpuno odgovara estetici 'instagramičnih' interijera koji izgledaju jako moderno, ali imaju vintage prizvuk. Posebno je to što Marco živi u unajmljenom stanu i većina njegovih projekata preuređenja su 'rent friendly' što znači da ne podrazumijevaju velike pothvate preuređenja, već samo pokazuju kako u praktički jedan dan možete postići puno bolji izgled. Uz to, riječ je o stanu u Los Angelesu iz 1920-ih pa je zanimljivo vidjeti kako moderan dizajn može funkcionirat s tradicionalnim elementima poput štukatura na zidovima.

Među najzanimljivijim DIY pothvatima su zasigurno preuređenje kuhinje uz pomoć samoljepljivih pločica i folije za radnu ploču, vitraž elementi na prozorima, jednostavni baldahin iznad kreveta i viralnog lebdećeg božićnog drvca.

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.02.2024. u 15:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p