DIZAJN I ARHITEKTURA

Obožavate ‘Sam u kući’? Onda ovaj Lego set jednostavno morate imati!

Idealan blagdanski poklon!

Ulaskom u mjesec studeni, možemo reći kako blagdanska groznica polako počinje, a to nam potvrđuju i police trgovina koje već nude prikladan božićni asortiman. S obzirom na to da ove godine namjeravamo kupovati odmjereno bez nepotrebnih ‘ulova’ koje ćemo vrlo brzo baciti ili zaboraviti, naišli smo na nešto vrlo originalno i drugačije, a riječ je o Lego setu za kojeg ne sumnjamo da će oduševiti na prvi pogled!

‘Sam u kući’ je film koji bez imalo sumnje uživa status klasika i sigurni smo da ne postoji osoba koja ga barem jednom nije pogledala. Isto tako, uz ovaj film većinu vežu neke od najljepših uspomena, dogodovština i jednostavno tradicija, pa što kažete na to da poznatu Kevinovu kuću možete imati u svom domu? Naime, riječ je o Lego setu koji je sačinjen od poznate kuće i mali milijun detalja koji ovaj set čine vrlo zabavnim i iako je na prvu riječ o dječjoj zanimaciji, vjerujemo da bi se i mnogi odrasli na trenutak voljeli zabaviti uz glavni motiv omiljenog filma.Set vrlo zorno prikazuje kuću, njezin eksterijer i interijer, a sadrži 3,955 različitih elemenata i dijelova, što ga ujedno čini i najvećim Lego setom nastalim u sklopu Lego Ideas koncepta.
Tu su još i mnogobrojne figurice koje reinterpretiraju likove iz filma, stoga želite li ovaj odličan set imati u svojoj kolekciji ili ga pak nekome pokloniti, sve detalje oko cijene i dostave možete saznati putem sljedećeg linka!


Foto: Lego, IMDb
Objavljeno: 03.11.2021. u 10:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p