DIZAJN I ARHITEKTURA

Oduvijek ste imali sjajnu ideju za preuređenje doma? Airbnb nagrađuje one najkreativnije!

Prijaviti se možete do 15. travnja!

Od neobične građevine u obliku slona do školskog autobusa u kojemu bez problema možete živjeti, domaćini poznatog Airbnb hosting servisa s vremenom su stvorili neke od uvjerljivo najkreativnijih prostora za boravak gostiju, a sada to isto možete učiniti i vi!

Ako ste ikada sanjali o jedinstvenom, izvanredno uređenom domu, ovo je prava prilika da je pretočite u stvarnost; hosting servis Airbnb pokrenuo je natječaj u vrijednosti od milijun dolara koje planira iskoristiti za pronalaženje i financiranje najkreativnijih prostora diljem svijeta. Suci ovog jedinstvenog Airbnb fonda izabrati će deset sretnih dobitnika koji će imati priliku sagraditi svoje jedinstvene domove koristeći proračun u iznosu od 100 000 dolara. Vijeće sudaca uključuje višestruko nagrađivanog glumca Billyja Portera i Kristiea Wolfea - Airbnb Superhosta koji je sagradio ''hobbit kuću'' i unikatnu, pomalo smiješnu ''krumpirovu kuću'' koje su u kratko vrijeme postale prave atrakcije među Airbnb korisnicima.

Suci će odabrati pobjedničke dizajne na temelju njihove kreativnosti stoga, ako se planirate prijaviti na ovaj projekt, dobro razmislite o oblicima i samom načinu gradnje jer, iako kuće svakako trebaju biti inovativne, radovi moraju biti izvedivi. Također, prednost će imati oni projekti koji u svojoj izvedbi koriste održivu gradnju, a to podrazumijeva korištenje recikliranog materijala, pametnu strategiju nadvodnjavanja i smanjenje otpada. Stoga, imajte na umu kako prostor može koristiti vašim gostima, susjedima i zajednici.

Iskoristite ovu priliku i svoj dizajn pretvorite u stvarnost! "Ne treba vam crveni tepih da biste istaknuli i pokazali svoj estetski statement", poručuje Porter. "Vaš dom savršeno je mjesto za vježbanje samoizražavanja i predstavljanje samih sebe''!

Objavljeno: 11.03.2020. u 13:20
Tagovi: arhitektura, dizajn

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p