DIZAJN I ARHITEKTURA

Omiljeni high street brend u novoj kolekciji nudi genijalne Teletubbies pidžame koje su osvojile društvene mreže!

Modeli pidžama koje će vas u trenutku vratiti u djetinjstvo
Teletubbiesi, simpatični i šareni likovi iz popularne britanske dječje emisije koja je prvi put emitirana krajem 90-ih godina, ostavili su neizbrisiv trag u srcima mnogih generacija. Ta krajnje neobični stvorenja imena Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po, očarali su male gledatelje svojom jednostavnošću, razigranošću i prepoznatljivim šarenim odjelima, a i dandanas nastavljaju osvajati mališane diljem svijeta.

I dok se generacije koje su odrasle uz Teletubbiese često prisjećaju trenutaka djetinjstva i bezbrižnosti, popularni high-street brend poznat po pristupačnoj i trendi odjeći - Primark, donosi dozu nostalgije svojim kupcima. Naime, u njihovoj najnovijoj kolekciji, Primark je predstavio pidžame inspirirane Teletubbiesima, čime je omogućio generacijama koje su odrasle uz ove simpatične likove da ponovno ožive taj bezbrižan osjećaj iz djetinjstva. Riječ je o pidžamama koje zapravo predstavljaju Teletubbies odijela; Crvena, zelena, žuta i ljubičasta boja dominira ovim setovima pidžama, s prepoznatljivim antenama koje su simbolizirale svakog od četiri Teletubbiesa.
 
Udobno, funkcionalno i - nostalgično

Osim što su nostalgične, ove pidžame su nevjerojatno mekane i udobne, što ih čini savršenim odabirom za opuštajuće večeri kod kuće.  Pa, bez obzira na to jeste li bili fan Teletubbiesa ili ste ih gledali zajedno sa svojom djecom, Primarkove pidžame su najzabavniji način da ponovno povežete svoje sjećanje s ovim nezaboravnim crtanim junacima. Više detalja o dostupnim modelima otkrijte na linku.

$28.00

 $28.00

Foto: Instagram, Primark
Objavljeno: 10.09.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p