DIZAJN I ARHITEKTURA

Omiljeni Pepco trenutno ima sjajnu “Harry Potter” kolekciju koju će istinski fanovi čarobnjačkog svijeta obožavati!

Kolekcija koja nas je osvojila na prvu!
Ljubitelji najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu - Harryja Pottera napokon su došli na svoje jer obožavani Pepco upravo je izbacio genijalnu kolekciju s motivima kultne priče koja je zaludjela svijet! A s obzirom na to da je kraj godine idealan period za shoppingiranje, pravo je vrijeme da se zaputite u najbliži Pepco i odaberete svoje favorite iz zaista široke lepeze Harry Potter proizvoda!

Tako ćete trenutno na policama Pepca pronaći tople i udobne pidžame od mekanog baršunastog materijala koje su nas osvojile na prvu, a koje su ujedno i genijalna ideja za poklon koji će bez imalo sumnje oduševiti svakog Harry Potter fanatika. Pidžame su dostupne za djecu, ali za odrasle. Tu su i prekrasne, mekane deke s omiljenim motivima i likovima iz filmova,  baš kao i jedinstveni jastuci u obliku sove i mnogih drugih motiva iz svijeta Harryja Pottera. Ono što nam se posebno svidjelo jest činjenica da Harry Potter asortiman ovoga puta obuhvaća gotovo cijeli spektar proizvoda koje Pepco nudi, pa ćete tako pronaći i različite artikle za vaše četveronožne prijatelje, kalupe za kolače, uredski materijal, i još mnogo toga, a sve to  - u heripoterovskom stilu!

View this post on Instagram
 

 

A post shared by PEPCO (@pepcopl)

 
Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita, dok cjelokupnu kolekciju možete pregledati ovdje. A kako bi savršeno zaokružili svoju čarobnjačku priču, Pepco na svojim službenim stranicama nudi i genijalne poklon bojanke koje će oduševiti vaše mališane, a koje možete preuzeti na službenoj stranici na kojoj možete i otkriti svaki dio kolekcije! 

Majica (50 kn)

 Igračka (35 kn), Majica (45 kn)

 Šalica (30 kn), Kalup za kolače (15 kn)

 Šalica (30 kn)

 Gaćice (30 kn), Ogrtač (130 kn)

 Pidžame (75 kn)

 Pidžama (75 kn)

 Sat (50 kn), Igračka za ljubimce (36 kn)

 Bilježnica (19 kn)


Foto: Pepco
Objavljeno: 21.10.2022. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p