DIZAJN I ARHITEKTURA

Organizirajte svoje vjenčanje bez stresa uz pomoć ovih preslatkih planera

Dok organizirate svoju bajku, ne zaboravite u istoj i uživati!

Za vjenčanja možemo slobodno reći da spadaju u jedan od najljepših, a istovremeno i najstresnijih perioda u životu. Još kao djevojčice smo zamišljale svoje vjenčanje iz snova, kakvu haljinu želimo imati te u kakvoj ćemo atmosferi reći ono sudbonosno 'da', stoga ne iznenađuje velika želja da sve protekne baš onako kako smo planirali...

Organiziranje vjenčanja poprilično je naporan posao, budući da je potrebno toliko toga uzeti u obzir te razmišljati o baš svakoj mogućoj sitnici. Zbog svega toga često zaboravimo uživati u kreiranju vlastite bajke, pogotovo ako su naše individualne težnje dodatno osnažene pritiskom okoline, kao i trendovima koji se neprestano nameću. Danas vjenčanja sve više nalikuju onima koje smo donedavno mogli vidjeti samo u romantičnim filmovima, pa možemo zaključiti kako je ljestvica očekivanja postavljena vrlo, vrlo visoko. Također potrebno je istovremeno voditi računa o raznim zadaćama koje unaprijed trebaju biti dogovorene, a zbog čega najčešće tražimo savjete iz različitih izvora. Kako bi sve proteklo glatko i bez stresa, nije naodmet imati pri ruci planer koji će praktički cijelu organizaciju napraviti za vas i to baš kao što bi to napravila prava organizatorica vjenčanja.

Domaći brend Miss2Mrs, iza kojeg stoji nekadašnja mladenka Iva Kraljević, ima sve ono što vam je potrebno za organizaciju svog dana iz snova. Sve ono što joj je bilo potrebno za organizaciju vlastitog vjenčanja, osnivačica brenda zapisala je u ove korice te tako olakšala posao svim budućim mladenkama. Osim prekrasnog dizajna, kojeg možete personalizirati, u planeru se nalaze i korisni savjeti koje često smetnemo s uma, poput tabličnog popisa gostiju, evidencije poslanih pozivnica, primljenih darova, savjeti udanih mladenki koji se nenametljivo protežu kroz cijeli planer kao i primjeri pitanja koje je korisno postaviti kada primjerice nešto rezervirate.

Pored planera vjenčanja, u ponudi možete pronaći i planere za kume kojima je također potrebno olakšati cijelu ovu pripremu, a ovaj planer sadrži popis kuminih dužnosti, kao i tablice za bitne kontakte, ali i kako što lakše organizirati djevojačku večer. Koliko god organizacija vjenčanja bila stresna, ne smijemo zaboraviti uživati u cijelom procesu jer je ipak riječ o događaju kroz koji prolazimo jednom u životu (barem se nadamo da će tako biti!).

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.10.2020. u 16:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p