DIZAJN I ARHITEKTURA

Otkrijte luksuzni smještaj u Istri koji je definicija savršenog odmora

Vila koja ima sve što vam je potrebno za savršeni odmor!

Iako smo tek zakoračili u početak novog radnog tjedna, moramo priznati da itekako čeznemo za dobrim odmorom koji će barem malo zaustaviti ovaj užurbani tempo kojim živimo te nas podsjetiti koliko je važno ponekad izdvojiti vrijeme isključivo za sebe. Kako su zbog pandemije naše želje o dalekim putovanjima na neko vrijeme odgođene, to i nije toliko loše kada uzmemo u obzir sve prirodne ljepote s kojima se kao zemlja možemo pohvaliti...

Domaći turizam nikada nije bio toliko aktualan kao u ovo vrijeme pandemije, a koja nas je itekako osvijestila da ne trebamo tragati van granica Lijepe naše za prekrasnim krajolikom, vrhunskom gastronomskom ponudim i smještajem koji svaki dan pomiče granice viđenoga. Pravi primjer jedne takve lokacije, a koja već na prvi pogled govori kako je riječ o pravoj luksuznoj oazi je i Villa Rosa dei Venti, smještena u romantičnom ljetovalištu Rabac. Imanje čine dvije samostojeće vile te može ugostiti do 20 ljudi, a okružuje ju mediteranski krajolik koji zaista oduzima dah. U vrtu se nalazi i privatni infinity bazen s ležaljkama i suncobranima, a s kojeg se proteže prekrasan panoramski pogled na more.

Svaka vila sastoji se od prizemlja i potkrovlja te ima potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu, četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i galeriju, a čiji moderni interijer s rustikalnim i tradicionalnim detaljima, jednostavno osvaja na prvu. Ako ste u potrazi za odmorom na kojem ćete zaboraviti na sve brige i probleme te se prepustiti ljepoti prirode i mirnoće krajolika, onda je ovo adresa za vas i vaše najmilije.

Kako rezervirati smještaj te više informacija možete pronaći na službenoj stranici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.04.2021. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p