DIZAJN I ARHITEKTURA

Otkrijte najfotogeničniji smještaj na Instagramu ove sezone

Instagram feed prepun je fotografija ovog divnog smještaja!

Iako ljeto stoji kao godišnje doba kada najradije putujemo, istraživanje nekih novih destinacija aktivnost je koje se ne želimo odreći tijekom cijele godine. No, ako je vaša lista sa željenim destinacijama postala predugačka te se jednostavno ne možete odlučiti na koju stranu svijeta zakoračiti, možda vam pokoje očaravajuće fotografije s Instagrama pomognu donijeti odluku!

Činjenica jest da je Instagram već odavno postao puno više od obične društvene mreže, pa nam nerijetko služi kao prava riznica svakodnevne inspiracije, kako modne tako i one lifestyle. Tako se nerijetko određene destinacije istaknu kao najpoželjnije, a na to uvelike utječe i atraktivan smještaj s kojim se određena mjesta mogu pohvaliti. Iako za Meksiko kao turističku destinaciju možete čuti razna oprečna mišljenja, ono u čemu će se baš svi složiti jest kako je riječ o destinaciji koja zaista oduzima dah, kako prirodnim bogatstvom, tako i bogatom kulturom i poviješću. Tako su šuškanja o određenim gradovima u Meksiku sve glasnija, a pretkolumbovski mayanski ograđeni grad Tulum ne silazi s usana njegovih oduševljenih posjetitelja.

@cyndiramirez

Riječ je o gradu čije su ruševine smještene na samoj obali Karipskog mora, duž istočne obale poluotoka Yucatan u meksičkoj državi Quintana Roo. Tulum je bio jedan od posljednjih gradova koje su podigli i u njemu živjeli Maye te kao takav predstavlja iznimno popularnu turističku atrakciju. U tom duhu je nastao i hotel naziva Coqui Coqui Coba Residence & Spa koji savršeno odražava arhitekturu i način života drevnih Maya. Veliki naglasak samog smještaja stavljen je na suživot s prirodom i uživanje u svemu što ona pruža, ali naravno s jednom dozom luksuza. Tako možete odsjesti u apartmanu s vlastitim bazenom koji je sjajno uklopljen u rustikalno okruženje te koji će vam definitivno pružiti opuštanje kakvo dugo priželjkujete!

@wethepeoplestyle

@wethepeoplestyle

@pet75016

@hotelierpr

@noellechampagne

@geraldinebiene

@veronikagall

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.08.2019. u 13:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p