DIZAJN I ARHITEKTURA

Otkrijte vaze koje će vaše biljke rasplakati od sreće - doslovno!

Keramički komadi koji su nas osvojili na prvu!
Ako ste u potrazi za nešto posebnijim, unikatnim vazama u koje ćete smjestiti svoje omiljene biljke, ne tražite dalje, jer ovi genijalni komadi keramičkih vaza su potpuno drugačiji od svega što ste dosad vidjeli i sasvim smo sigurni kako će vas oduševiti na prvi pogled!

Riječ je o američkom brandu simboličnog naziva Rain ceramics iza kojeg stoji svestrani mladić koji izrađuje baš svaki komad iz bogate kolekcije. Osim što vaze same po sebi izgledaju sjajno, zahvaljujući jednostavnom, a upečatljivom dizajnu i neutralnim, zemljanim bojama koje će se uklopiti u baš svaki interijer, posebne su zbog toga što vam na veoma kreativan način daju do znanja da ste svojoj biljci omogućili dovoljno vode, a što ćete saznati kada iz “očiju” vaše vaze počnu teći - “suze”!  “Moj rad je odmak od općeg uporišta keramike. Kroz kontinuiranu praksu i proučavanje, razvio sam estetiku rada koja izražava moju težinu prema jednostavnosti funkcionalne forme, i tako su nastale vaze koje plaču, a koje su postale najveći hit među kupcima!”, kazao je Gabe - osnivač i voditelj ovog malog studija čije su nas vaze oduševile na prvi pogled!
 
Iako su trenutno baš sve vaze rasprodane, pitanje je trenutka kada će se vratiti u trgovinu službene web stranice na kojoj možete razgledati i odabrati svoje favorite, a cjelokupne kolekcije pronaći ćete i na službenoj Instagram stranici.

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.08.2022. u 11:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p