DIZAJN I ARHITEKTURA

Otkrili smo domaći brend koji se krije iza unikatnih detalja koje ćete sigurno poželjeti u svom domu!

Jednostavni, a posebni detalji koji čine razliku!

Doba u kojem živimo je bez imalo rasprave okrenuto ka vizualnom aspektu koji je danas jedan od najvažnijih elemenata bilo kojeg posla. Ono što je nekad predstavljala pisana riječ, danas predstavlja slika, a sve većom ekspanzijom digitalizacije, i sami smo postali vizualni kreatori koji putem društvenih mreža komuniciramo svoju osobnost, posao, način razmišljanja i ukratko – predstavljamo sebe.

No, koliko god volimo u svega nekoliko klikova ‘upoznati’ osobu ili brend, savršeno stiliziran feed katkad je upravo to, stilizirana percepcija kojoj treba dašak opipljive realnosti. Srećom, pronašli smo divan domaći brend koji naše digitalne trenutke pretvara u predivne dekoracije i uspomene u koje ćemo uvijek rado zaviriti s osmijehom na licu.

Možete li se prisjetiti kada ste posljednji put razvili neki fotografiju i pohranili je u album? Iako vjerujemo da još uvijek ima onih koji to čine, mi moramo priznati kako su nam ta sjećanja u poprilično dalekoj prošlosti. Ipak, domaći brend studio numero FIVE nas je tren oka podsjetio koliko je divno listati fotografije, a sve zbog svojih predivnih i iznimno estetičnih albuma.

Iza cijele ideje krije se Marina Rendulić, kreativka koja je nakon dugogodišnjeg rada u korporativnom svijetu, u 30-ima odlučila napraviti karijerni zaokret te se posvetiti fotografiji i unikatnim rukotvorinama. Krenuli smo s foto - albumima jer su nam isti odmah ukrali pažnju i to zbog predivne ideje o knjizi fotografija.

Naime, photobook studija numero FIVE napravljena je tako da se stilski uklapa u bilo koji interijer, a fotografije su vrlo pažljivo i stilski raspoređene. Također, iako ovaj divan album želimo za sebe, riječ je i o izvrsnom poklonu dragoj osobi, stoga ako nemate inspiracije što pokloniti ovih blagdana, s photobook-om nećete pogriješiti.

Kad smo već kod poklona, studio numero FIVE krije još jedan sjajan poklon, a to je Memories box. O čemu je točno riječ? Memories box je pomno dizajnirana kutija za koju Marina kaže da je prepuna najdražih uspomena koje dijelimo sa svojim bližnjima, a zbog same ideje i dizajna idealna je poklon za razne prigode.

Osim albuma i ove divne kutije, studio numero FIVE u svojoj ponudi ima i zanimljive ilustracije, odnosno printeve koje Marina sama izrađuje, prikladne božićne čestitke, 'knjiigu gostiju' za posebne progode i sl., pa kako biste i sami nešto detaljnije zavirili u cjelokupnu ponudu, to možete učiniti putem sljedećeg linka na službenoj web stranici ili na Instagram profilu!

Foto: studio numero FIVE, Instagram
Objavljeno: 10.12.2021. u 14:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p