DIZAJN I ARHITEKTURA

Otkrili smo novi brend s odličnim posudama i bocama koje možete nositi svugdje!

Svi obožavaju Chilly's zbog inovativne tehnologije, vrhunskog dizajna i brige o planeti!

Jučer je u Broomu 44, najnovijoj gastro lokaciji u Zagrebu, koja je u kratkom vremenu postala sinonim za dobru kavu i ukusne zalogaje, predstavljen sjajan novi brend koji će vam sigurno zapeti za oko. Naime, samo za ovu prigodu menu Broom 44 serviran je u Chilly's posudama i pokazao kako su prikladne za sve prilike i različite životne navike.

Budući da su savršen izbor za ljude koji su u stalnom pokretu, a ipak se ne odriču zdravih obroka, spisateljica i producentica, ali i mama Jelena Veljača Chilly's posude i boce obožava. Idealne su i za one pustolovnog duha kao što je glazbenica Ida Prester, uvijek na relaciji Zagreb – Beograd. Oduševljenje nije krila ni naša poznata gastro blogerica Zrinka Zekulić, a fitness trener Ante Burazin otkrio nam je da su mu Chilly's posude i boce idealne za zdrav zalogaj u pauzama između vježbanja s klijentima u teretani.


Ida Prester i Jelena Veljača

Chilly’s , britanski brend sa sjedištem u Londonu, još od 2010. godine oduševljava kako svojom inovativnošću i dizajnom, tako i visokom razinom ekološke svijesti. Kreirati proizvode koji su sukladni urbanom načinu života, s idealnim balansom jedinstvenog stila i nenadmašne funkcionalnosti, poticanje prijelaza na korištenje višekratnih proizvoda, te stvaranje navike svakodnevnog korištenja održivih proizvoda njihova je misija.Poznate su tako suradnje Chilly’sa s mnogim renomiranim dizajnerima i umjetnicima (Chilly's Artist Series) kao što je Emma Bridgewater, koja u svijetu keramike već uživa kultni status, ali i talentirani mladi umjetnici kao što su Agathe Singer, Daren Thomas Magee, Amber Vittoria, Jacqueline Colley, Mark Conlan i dr. Uz Originals kolekciju, koja je već osvojila svijet, sada nas očekuje i nova kolekcija boca Serija 2, kao trijumf u održivom dizajnu i proizvodima za višekratnu uporabu. Grlo boce je mekano na dodir i antimikrobno te omogućuje ugodno iskustvo ispijanja napitka, dok je prilagodljiva ručka za prijenos idealna za ispijanje napitaka kada smo vani i u žurbi, a gumena baza boce dokazuje da su mali detalji itekako važni za potpuni užitak pijenja.Chilly’s misli i na one kojima je dan bez šalice kave nezamisliv, pa su za njih u sklopu kolekcije Serija 2 osmislili termosice za kavu, koje su dizajnirane s najvećom pažnjom na detalje, naime, tehnologija s dvojnom stijenom termosice štiti vaše ruke od vrućine , a rotirajući mehanizam za zatvaranje omogućuje sigurno ispijanje vašeg omiljenog napitka.


Dizajn boca i termosica Serije 2 osmislio je dizajner James Wood, upotrebljavajući naprednu tehnologiju 3D printanja za ostvarivanje superiornog, neprekinutog dizajna na svim bocama. Boce su zato potpuno detaljno i precizno dizajnirane, bez nepotrebnih linija te s intenzivnim bojama, zadovoljavajućim teksturama i jedinstvenim završnim dodirom. Vakumska izolacija s dvojnom stijenkom omogućuje tekućini da ostane hladna do 24 sata, topla do 12 sati, bez kondenzacije. Visokokvalitetni 304 nehrđajući čelik bez BPA, održava okus i svježinu, a navojni hermetički nepropustan zatvarač onemogućuje izlijevanje napitaka.

Omiljene Chilly's proizvode možete pronaći na prodajnim mjestima Hoću knjigu, Male stvari, Planetopija, Menart, Kibuba i Protea sport te na Lafaboo webshopu.

Foto: John Pavlish
Objavljeno: 06.10.2021. u 12:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p