DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovaj svjetionik na Visu je pravi raj na zemlji!

Lokacija i ambijent za odmor koji će dugo ostati u sjećanju!

Iako u želji za istraživanjem svijeta često zaboravimo kakve sve ljepote krije Lijepa naša, predivni prizori nas na to vrlo brzo podsjete. Domaća obala krije neke od najljepših priobalnih mjesta i otoka, a ovog puta otišli smo na daleki Vis i ostali oduševljeni impresivnom ljepotom prirode, ali i smještajem od kojeg zastaje dah.

Jeste li ikada razmišljali o odmoru koju uključuje smještaj u svjetioniku? Ako niste, vjerujemo da će vas Vis Lighthouse u svega nekoliko trenutaka osvojiti i potaknuti da dio ljetnih mjeseci provedete okruženi nekim od najljepših prizora. Ovaj svjetionik smješten je na otoku Visu, nešto više od 2 km udaljenosti od plaže Vagan i 5 km od plaže Milna, a uključuje okućnicu koja je kao stvorena za uživanje i izležavanje, na udobnim lježaljkama ili u hidromasažnoj kadi s pogledom na more. 

Isto tako, Vis Lighthouse karakterističan je po divnom interijeru koji je spoj rustikalnog i mediteranskog stila, neizmjerno cosy atmosfere sa svim potrebnim potrepštinama za odmor bez stresa. Unutrašnjost svjetionika ima dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, opremljenu kuhinju te dnevni boravak. 

Spoj luksuza i tradicije ovaj svjetionik čini odabirom koji će dugo ostati u sjećanju, ali prije svega napunit baterije i relaksirati na pravi način. Prilikom uređenja i restauracije, vlasnici svjetionika koji datira još iz 1873., poželjeli su zadržati što više originalnih elemenata, a ako je suditi prema fotografijama, to im je savršeno pošlo za rukom.

Budući da je ljeto pred nama, predlažemo da na vrijeme rezervirate svoj termim u ovom predivnom svjetioniku, a na sljedećem linku možete pronaći sve dodatne informacije!

Objavljeno: 25.03.2021. u 09:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p