DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovi preslatki jastuci u obliku kaktusa podignut će svaki dom!

Detalji koji čine razliku!

Sigurni smo kako se možemo složiti da ono najvažnije u životnom prostoru čine sitni detalji koji su tu kako bi interijer bio poseban, drugačiji i oslikavao našu osobnost. Tako smo se ovog puta odlučili fokusirati na šarmantne jastuke kojih nikad dosta, a koji sada dolaze u obliku popularne biljke i toliko su fora da ne možemo dočekat naručiti svoj primjerak.

Riječ je o brendu Green Philosophy Co., tvrtci koja se krije iza ovih šarmantnih jastuka i ima poprilično zanimljivu green priču. Naime, kupnjom ovih divnih ručno izrađenih jastuka pomažete posaditi određeni broj stabala na području zemalja u razvoju uz pomoć neprofitne organizacije Trees for the Future. Ova hvalevrijedna inicijativa je i više nego dobar poticaj da zaista jedan primjerak i nabavimo, no tada se nameće problem koji odabrati jer su baš svi toliko zaigrani i posebni.

Jastuci dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama pa tako možete birati između nešto upečatljivijih komada i onih suptilnih. Ovi jastuci sjajan su dodatak dnevnom boravku ili spavaćoj sobi, a možemo ih zamisliti i primjerice u hodniku ili blagovaonskom dijelu. Osim kaktusa, možete pronaći i jastuke u motivu lista te na taj način svoj dom pretvoriti u malu čarobnu zelenu oazu uz pomoć detalja koji će baš svima izmamiti osmijeh na lice.

Ove divne jastuke možete naručiti putem sljedećeg linka!

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.07.2021. u 15:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p